HET GROOT VERLOF – HAPJE-TAPJE GROTER DAN OOIT

In Leuven werd Vrijdagmiddag het programma van de 29e editie van de culinaire hoogdag van Leuven, Hapje-Tapje, voorgesteld.

Hapje-Tapje, dat zal plaatsvinden op zondag 6 augustus, telt dit jaar meer dan 60 eetstanden op het culinaire parcours, het grootste aantal sinds de start van het event.

De deelnemende standhouders zijn quasi allemaal Leuvense zaken, het is voor hen de ideale gelegenheid om hun zaak voor te stellen aan een uitgebreid publiek en daarmee hun culinaire visitekaartje af te geven. Zij bewijzen met hun talrijke deelname dat Leuven een horecastad is met een uitgebreid en gevarieerd aanbod.

De organisatie pakt dit jaar voor het tweede jaar uit met ‘Grand Place Gourmande’, negen Leuvense klassezaken onder één spectaculair dak op de Grote Markt.

De integratie van de beneden-Tiensestraat in het culinaire parcours vorig jaar was ook bijzonder geslaagd, de talrijke jonge zaken in de straat zijn dan ook bijzonder enthousiast om er dit jaar opnieuw een succes van te maken.

Op de Oude Markt kan u als vanouds het beste van België Bierland proeven. ’s Avonds spelen Isabelle A & Friends er ten dans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.