“Het begint te kriebelen” bij Stan Van Samang

Na het overdonderde succes van Stan Van Samang’s laatste albums en met 10 jaar muziekcarrière op de teller, komt meester-entertainer Stan Van Samang opnieuw naar het Sportpaleis! Samen met duizenden fans viert hij er twee avonden lang zijn 10-jarige carrière als zanger.

Stan Van Samang is momenteel in volle voorbereiding voor zijn 2 jubileum-concerten ‘Stan Van Samang – 10’ in het Antwerpse Sportpaleis. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2017 laat de populaire zanger opnieuw de grootste muziektempel van ‘t land vollopen voor wat het feest van het jaar moet worden ter gelegenheid van de 10-jarige carrière van Vlaanderens populairste zanger. En Stan heeft er duidelijk zin in!

Stan Van Samang: “Awel, het begint te kriebelen! We schrijven 2007 als mijn eerste single Scars naar de radio’s ging. Ik herinner mij nog dat ik mezelf voor het eerst op radio hoorde en plots op de display van de autoradio mijn naam zag verschijnen. Zo fier dat ik was! Vandaag zijn we enkele plaatjes verder en mag ik samen met mijn fans vieren dat we al 10 jaar muziek mogen maken. Geloof me, dat is het schoonste dat er is! Samen met de duizenden fans gaan het Sportpaleis op zijn grondvesten doen daveren, want we spelen enkel en alleen de allergrootste hits van de afgelopen 10 jaar. Een feest van begin tot het einde!

Vorig jaar kwamen er maar liefst 40.000 bezoekers naar ‘Stan Van Samang – In ’t groot’ in het Sportpaleis. Gewapend met de hits ‘Hemel voor ons twee’, ‘Candy’, ‘The Load’, ‘A Simple Life’, ‘Goeiemorgend, Goeiendag’ en ‘Een ster’, maar ook de ‘oudere’ hits zoals ‘Scars’, ‘Hang On’, ‘Poison’, ‘This Time’… trekt de zanger dit jaar dus opnieuw naar het Sportpaleis voor zijn jubileum-concerten. Het wordt een onvergetelijke avond waar het 10-jarig bestaan van de zanger uitvoerig gevierd zal worden. Stan zal ook enkele speciale muzikale gasten meebrengen ter gelegenheid van zijn jubileum als zanger.

Voorprogramma Tom Dice

Stan heeft zoals steeds ook aandacht voor talent van eigen bodem en nodigt dit jaar ook een collega zanger uit als support act. Dit jaar vroeg Stan persoonlijk aan Tom Dice of hij zijn voorprogramma wilde verzorgen. Tom twijfelde geen moment en zei meteen volmondig ‘ja’. Twee avonden zal hij het Sportpaleis ‘opwarmen’ met een mix van zijn meest recent martiaal zoals ‘Cannonball’ en gekende hits zoals zijn legendarische ‘Me and my guitar’.

Ter gelegenheid van 10 jaar Stan Van Samang bracht Universal Music Belgium vorige week een unieke verzamelaar uit met de gelijknamige titel ’10’. Op één dag tijd al meteen goed voor goud (10.000 verkochte exemplaren)! Op dit dubbelalbum staan Stan’s grootste hits, zowel Vlaams- én Engelstalig, alsook zijn nieuwste single ‘Hemel Voor Ons Twee’. Om het helemaal compleet te maken, zit er ook een bonus DVD bij van het indrukwekkende Sportpaleis show ‘Stan Van Samang – In ‘t groot’, de concertreeks van vorig jaar.

Stan is nog altijd één van de best verkopende en meest gedraaide Belgische artiesten van het moment. Hij werd bekend als acteur maar stond de laatste jaren vooral in de spotlights als uiterst succesvolle zanger. Zijn single ‘Een Ster’ stond maar liefst 44 weken in de top 10 van de Vlaamse Ultratop en werd bekroond met de MIA voor ‘hit van het jaar’ en dé Radio 2 Zomerhit. Het album ‘Liefde Voor Publiek’ is met meer dan 100.000 verkochte stuks goed voor 5 maal platina en zijn laatste album ‘Stan Van Samang’ is inmiddels ver over platina met meer dan 30.000 verkochte exemplaren. Stan stond de laatste jaren in uitverkochte Lotto Arena’s en Sportpaleizen, ook dit jaar staat hij opnieuw in het Sportpaleis op 8 en 9 december 2017 met zijn concertreeks ’10′.

Tickets voor de Sportpaleis-concerten zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com of 070/345.345 (max. 0,30 EUR/min.).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.