Herbeleef het concert van Anne-Marie & neem een kijkje backstage!

Anne-Marie
©Warner Music

Lotto Arena. Wij namen een kijkje backstage tijdens dat concert en spraken de zangeres over wat het sterrendom met haar doet, nieuwe muziek en zenuwen voor de show. Bekijk het allemaal hieronder in onze aftermovie “Backstage with Anne-Marie” & leef alvast toe naar haar volgende optreden op 17 augustus op Pukkelpop.

Ze stond op Pukkelpop in 2016, verzorgde in het voorjaar van 2017 het voorprogramma van Ed Sheeran in het Sportpaleis en tourde diezelfde zomer langs Dour en de Lokerse Feesten. In 2018 verkocht ze in april haar eigen show in de Ancienne Belgique uit en bracht ze eind die maand haar debuutplaat ‘Speak Your Mind’ uit. Die zomer stond ze niet één, maar twee keer op de weide van Werchter: opnieuw in het voorprogramma van Ed Sheeran en enkele dagen later voor haar eigen show op Rock Werchter, waar ze al meteen een gouden plaat voor ‘Speak Your Mind’ in ontvangst mocht nemen.

Ondertussen loste ze de ene hit na de andere, al dan niet als featuring voor bekende namen als Clean Bandit, Marshmello, Rudimental en David Guetta. ‘Do It Right’, ‘Ciao Adios’, ‘Rockabye’, ‘F.R.I.E.N.D.S.’, ‘2002’, ‘Perfect To Me’, ‘Rewrite The Stars’ en ‘Don’t Leave Me Alone’ brachten haar uiteindelijk naar een uitverkochte Lotto Arena.Een fenomenale zaalshow met een brok energie op én naast het podium.

Deze zomer keert de Britse zangeres terug voor een festivalshow op Pukkelpop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.