Hasseltse spellenspeciaalzaak Oberonn organiseert maandag een ‘Winterland spelmiddag’

winterland

Nu maandag 10 december kan je in de Hasseltse spellenspeciaalzaak Oberonn gratis deelnemen aan de ‘Winterland spelmiddag’. Tussen 14.00 en 15.00 krijg je de kans om al spelend kennis te maken met het in Hasselt ontwikkelde boardgame ‘Mandrago’. Je kan uitzoeken of ‘Manthattan’, ‘Catan’, ‘Patchwork’ en ‘Carcassonne’ van de populaire producent 999 Games iets voor jou zijn. Ook ‘Codenames’, ‘Qin & Hanamikoji’ van White Goblin Games en ‘Planet’ van Blue Orange Games kunnen maandag uitgeprobeerd worden door het grote publiek. Oberonn zaakvoerder Arjaan Bruyndonx: “Wij stimuleren spellen die je met twee of meer kan spelen, in kleine of grote gezinnen, in de jeugdbeweging of met een groep vrienden en vriendinnen.”

De voorbije jaren groeide de Hasseltse spellenspeciaalzaak Oberonn uit tot een referentie. De speelruimte is nog steeds een ontmoetingsruimte waar je met andere spelfanaten je favoriete spel kan spelen. De Oberonn-spellenkasten puilen uit van de demospellen die je gratis kan spelen in de winkel. “En op woensdag- of donderdagavond ontdekken we regelmatig nieuwe speltitels samen met onze klanten”, zegt eigenaar Arjaan Bruyndonx.

Naast het spellenaanbod, bestaat de ‘Oberonn’-succesformule verder uit een goede bereikbaarheid, late openingsuren en maximale ondersteuning, met persoonlijk advies bij het uitzoeken van nieuwe spellen.

In samenwerking met Winterland Hasselt, is ‘Oberonn’ aanstaande maandag 10 december tussen 14.00 en 15.00 uur uitzonderlijk geopend in het kader van het programma ‘Winterland in beweging”. Arjaan: “Fijn dat we deze productie kunnen opzetten. We hebben 48 zitplaatsen in de zaak, en de plekjes zijn beperkt als je er maandag bij wil zijn. Wil je zeker zijn van een plekje, registreer je dan snel via info@oberonn.be

Meer info over Oberonn vind je op hun website, www.oberonn.be

Combineer je bezoek aan Winterland Hasselt met langslopen bij Oberonn voor al je kerstaankopen, je kan er een gigantisch aanbod aan spellen en originele geschenken vinden.

Tot zondag 6 januari kan je bijna dagelijks terecht op Winterland Hasselt en bij Oberonn. De grootste outdoor winterhappening van ons land is gratis toegankelijk voor het publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.