Hasseltse PXL-studenten zorgen voor een nieuwe, ‘Belladonna’ vip-beleving op ‘I Love the 90’s’

I Love The 90's
©House Of Entertainment

Creatieve ideeën van studenten betrekken waardoor er nieuwe evenementen of belevingen ontstaan”, dat was de inzet van ‘Pitch je idee’, een platform dat de Hasseltse PXL tijdens het huidige academiejaar aanbiedt en wat in het najaar kon rekenen op een ruime belangstelling. Een professionele vakjury boog zich over de inzendingen en het eerste resultaat van innovatief denken werd door medeorganisator House of Entertainment geïntegreerd in ‘I Love the 90’s, The Party’. PXL-studente Silke Begine: “’Belladonna’ is het concept dat ik samen met mijn medestudentes Sahsenem, Anneleen en Zana heb ontwikkeld. Het is voor en door vrouwen en centraal staan genieten en verwendworden.  Op termijn kan ons concept op eigen benen staan, maar dit jaar maken we graag de koppeling met ‘I Love the 90’s, The Party’ die zaterdag 13 april plaatsvindt in de Hasseltse Ethias Arena. We konden de grootste 90’s party van Europa overtuigen om extra inspanningen te leveren voor vrouwen. Naast de line-up, waar er met o.a. Maxi Jazz van Faithless en het afscheidnemende Boyzone van Ronan Keating extra aandacht is voor vrouwen, kunnen we de bezoeksters ook een ‘Gold’ en ‘DiamondBelladonnapakket aanbieden. Het eerste geeft je naast een aparte ingang ook toegang tot het gratis gebruik van toiletten, vestiaire, een glaasje cava en een aparte zone met exclusieve standjes, op de party. Kies je voor ‘Diamond’, dan is de upgrade compleet en word je vooraf al ontvangen in het YUP hotel in Hasselt. De dag begint om 10.00 uur. Je krijgt een goodiebag en de mogelijkheid voor personal shoppen in de mooie stad Hasselt. Aansluitend kan je je omkleden in het hotel, word je haar gedaan en krijg je passende make-up. Super relaxed word je met een shuttle naar de party gebracht en verblijf je ganse avond in de aparte zone, met standjes. De aparte ingang, gratis toiletten en vestiaire en een glaasje cava zitten ook in dit pakket.”

Innovatief
Medeorganisator Kris Bloemen: “Toen het werd gepresenteerd zag ik niet alleen het enthousiasme en geloof van de studentes, het verhaal biedt een meerwaarde die wij graag op ‘I love the 90’s’ omarmen. We hebben veel vrouwen en we krijg vaak de vraag welke extra belevingsmogelijkheden wij kunnen aanbieden waardoor onze party voor hen een grote meerwaarde krijgt. Anno 2019 willen sommige vrouwen meer dan alleen maar het feestje en daar speelt het ‘Belladonna’-project perfect op in. De vier studentes voelen perfect aan hoe ons verhaal kunnen actualiseren en upgraden. Kies je voor het complete pakket, dan begint onze party al op zaterdagvoormiddag met pure verwennerij, shoppen en genieten. Samen met je BFF’s, girlfriends, vriendinnen of individueel word je perfect voorbereid voor onze party. Fijn dat we deze nieuwe vorm van pré-party beleving kunnen aanbieden.”

Meer info over het ‘Belladonna’-project vind je op de website, www.ilovethe90s.be Daar kan je ‘Diamond’, ‘Gold’ en reguliere tickets kopen voor ‘I Love the 90’s, The Party’ dat op zaterdag 13 april plaatsvindt in de Hasseltse Ethias Arena.

I Love The 90's
©House Of Entertainment

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.