Hasseltse Indoor ArenaCross wordt verplaatst naar november 2018

Fans van indoor- en freestyle-motorcross moeten nog even wachten op de eerste doortocht van Arenacross. Die was voorzien op zaterdag 3 maart, “maar omdat we meer tijd nodig hebben om het crosspubliek te bereiken, hebben we beslist om de doortocht van Arenacross in de Hasseltse Ethias Arena te verplaatsen naar november”, klinkt het bij de organisatie.

Jaar na jaar groeit de Engelse publieke belangstelling voor de succesvolle Arenacross met duizenden volgers en fans, die afzakken naar de groote stadions en arena’s om de beste motorcrossers en supercross-racers van Europa aan het werk te zien, samen met de beste freestyle motorcrossers. Wereldklasse, gecombineerd met attractieve show en topentertainment.

Voor de organisator-promotor was het een logische stap om nieuwe landen te bezoeken met Arenacross. Ondanks de inzet en inspanningen worden de doortochten in België en Duitsland die dit voorjaar gepland stonden, verplaatst richting het najaar, november 2018.

Matt Bates van Arena Sport Live, promotor van de AX Tour legt het uit: “Het is nooit fijn wanneer je iets moet verplaatsen, maar we weten dat Arenacross het potentieel heeft om een groot verhaal te worden, niet alleen in Engeland, maar ook in België, waar de bakermat van de motorcross ligt. We hebben vastgesteld dat we meer tijd nodig hebben om het crosspubliek in België te activeren. We komen met een hoogstaande productie naar de Hasseltse Ethias Arena en het is nog steeds onze bedoeling om zoveel mogelijk liefhebbers van de motorsport én entertainment te bereiken. Daarom verplaatsen we ons event naar november. De komende maanden blijven we intense promotie voeren voor Arenacross en zal men er niet naast kunnen kijken zoals dat de laatste weken al het geval was.”

De aangekochte Arenacross-tickets worden kostenloos omgezet van maart naar november. De ticketkopers worden hierover verder en persoonlijk geinformeerd, en wie vragen heeft kan ook terecht bij Tele Ticket Service.

Meer info over Arenacross kan je vinden op www.arenacross.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.