Hasselt verwelkomt Helmut Lotti op zaterdag 29 december

Helmut Lotti

Zijn concert op 15 december in Capitole Gent is helemaal uitverkocht maar niet getreurd, je kan Helmut Lotti nog bewonderen op 29 december in het Ethias Theater Hasselt.

Wie zo lang niet kan wachten, kan binnenkort terecht bij VTM. Helmut Lotti is immers één van de juryleden van het nieuwe seizoen van The Voice Senior.

Maar dat is nog niet alles!

Op 16 december zal Helmut Lotti tevens op één (VRT) te bewonderen zijn! Op die dag wordt namelijk de special rond “Helmut Lotti : Soul Classics in Symphony” uitgezonden. De beelden werden opgenomen in een magistrale spiegeltent. Kortom een niet te missen afspraak voor alle Helmut Lotti fans!

Nieuw album meteen goed voor een gouden plaat

‘Soul Classics In Symphony’, het nieuwste conceptalbum van de geboren Gentenaar Helmut Lotti, sluit tien jaar na ‘Time To Swing’ naadloos aan bij een weergaloze successage die in 1995 begon met ‘Helmut Lotti Goes Classic’. Het album was meteen goed voor een gouden plaat en 3 weken nummer 1 in de Ultratop.

Helmut bewijst eens te meer zijn talent voor het zingen van melodieuze, romantische muziek, maar toont ook goede smaak voor vurige classic soul met zijn versie van ‘My Girl’, de eerste single van ‘Soul Classics in Symphony’. Deze song is een van de mijlpalen van Motown en dé evergreen bij uitstek van The Temptations die er met frontzanger David Ruffin in 1964 hun eerste USA Billboard n° 1 hit mee scoren.

Helmut Lotti is deze maand én volgende maand op toernee in Vlaanderen. Zaterdag 29 december komt hij naar het Ethias Theater Hasselt. Zorg dat je erbij bent.

Bestel je kaarten hier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.