Hardwell komt met ‘I AM Hardwell – United We Are’ naar België

De Nederlandse DJ en producer Hardwell zal met zijn nieuwe wereldtour ook België aandoen. Na steden als Amsterdam, Bangkok, Istanbul en Dubai, krijgt Antwerpen nu wederom de eer om de jongste nummer 1 DJ ooit verkozen voor de tweede keer te ontvangen in het Sportpaleis, en wel op vrijdag 13 mei 2016. Dit zal zijn enige optreden worden in België in 2016 en de laatste I AM Hardwell – United We Are show in de Benelux.

I AM Hardwell – United We Are

De Nederlandse Robbert van de Corput, beter bekend als DJ Hardwell, is de jongste DJ uit de geschiedenis die werd verkozen tot nummer 1 DJ wereldwijd. DJ Mag kroonde hem als beste DJ. Maar dat was slechts één van de vele hoogtepunten. In dat jaar verzilverde de producer uit Breda deze titel met historische sets op de grootste muziekfestivals ter wereld, het binnenhalen van een reeks awards, de première van zijn eigen documentaire en… de start van de wereldtour I AM Hardwell.

Met deze solotour zet Hardwell zijn eigen sound en identiteit als DJ in de verf met een groots opgezette productie, wat resulteert in niets dan uitverkochte zalen met uitzinnige mensenmassa’s.

Enigste optreden in België in 2016. Laatste I AM Hardwell – United We Are show in de Benelux!

Met een grote Belgische fanbasis, op zijn minst een gevolg van de vele sets die hij afgelopen jaar speelde op o.a Tomorrowland kon een nieuwe passage in Antwerpen niet uitblijven.

“Ik ben enorm blij dat ik met mijn wereldtour I AM Hardwell weer in België ben. De sfeer is hier altijd waanzinnig en ik voel me hier echt verbonden met mijn fans. Ik kijk enorm uit naar de show in Antwerpen en heb er nu al enorm veel zin in! Het is dan ook een stad waarin ik graag vertoef.”, aldus een opgetogen Hardwell.

Concept & Visie I AM Hardwell

I AM Hardwell ‘United We Are’ is volledig geïnspireerd op Hardwell’s gelijknamige artiestenalbum. Door de titel I AM Hardwell te behouden borduurt de wereldberoemde DJ voort op de huidige I AM Hardwell wereldtournee waarmee hij eerder tientallen uitverkochte shows in landen als India, Australië, Brazilië en Zuid Afrika beleefde. Sinds show één is het I AM Hardwell-concept altijd blijven evolueren en de insteek van de nieuwe tournee is in dat specifieke opzicht identiek.

Hardwell licht toe: “Het afgelopen jaar is een ongelofelijk avontuur geweest waarbij ik naar zo veel mooie bestemmingen ben gereisd, tientallen onvergetelijke shows heb mogen geven en de meest bijzondere momenten met mijn fans heb beleefd. United We Are staat voor mijn persoonlijke connectie met fans die ik voel als ik voor hen draai en dit gevoel kan ik zowel via mijn album als de nieuwe tour keer op keer gaan opzoeken en herbeleven maar nog belangrijker: met hen delen. Die ultieme connectie en verbintenis via muziek is in essentie uiteindelijk waar ik het allemaal voor doe!”
TICKETVERKOOP START OP 19 MAART 2016 OM 10U00

Tickets zijn beschikbaar vanaf zaterdag 19 maart om 10u00 via de website en Tele Ticket Service. Voor een regular ticket betaal je 40 Euro + reserveringskosten, voor een vipticket betaal je 75 Euro + reserveringskosten.

De vorige show was uitverkocht. Het is meer dan raadzaam om er snel bij te zijn voor tickets.

PRAKTISCHE INFO

I AM Hardwell – United We Are
Vrijdag 13 mei 2016
Sportpaleis
Schijnpoortweg 119
2170 Antwerpen
Deuren: 21h30 Einde: 03h30

http://www.iamhardwell.com
http://www.facebook.com/iamhardwell
http://www.sportpaleis.be
http://www.teleticketservice.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.