Guns N’ Roses komt naar Pinkpop 2020

pinkpop
©pinkpop

Guns N’ Roses, één van ’s werelds best verkopende bands aller tijden, komt voor het eerst naar Landgraaf! Mét bandleden van het eerste uur Axl Rose op zang en piano, Slash op gitaar en Duff McKagan op bas, en daarnaast Dizzy Reed (toetsen), Richard Fortus (gitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (toetsen). Dat wordt genieten met hits als Sweet Child O’MineParadise CityWelcome To The JungleNovember RainLive And Let Die en nog veel meer moois uit hun 35-jarig bestaan.

Met de terugkeer op het nest van verloren zonen Slash en Duff McKagan begin 2016, verdwenen de plannen voor een opvolger van Chinese Democracy in de ijskast. Guns N’ Roses begon liever aan de bijzonder succesvolle Not in This Lifetime… Tour, die tot op heden voortduurt. Een fraaie en uitgebreide heruitgave van debuutalbum Appetite For Destruction kwam er wel tussendoor en in februari 2019 verklaarden Slash en Duff in de Amerikaanse pers dat de band toch aan een volgend album was begonnen. Nieuwe nummers of niet, we zijn nu vooral erg blij én apetrots dat deze legendarische rockband de headliner is op de derde festivaldag van Pinkpop 2020!

De 51e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020 op Megaland in Landgraaf en kaarten zijn te koop via www.ticketmaster.nl en Buro Pinkpop.

pinkpop
©Pinkpop

Info ticketverkoop

De ticketverkoop van Pinkpop 2020 is gestart via www.ticketmaster.nl en fysiek bij Buro Pinkpop in Geleen.

Ticketprijzen:

  • Pinkpop vrijdag 19 juni: € 110,-
  • Pinkpop zaterdag 20 juni: € 110,-
  • Pinkpop zondag 21 juni: € 110,-
  • Pinkpop weekend (3 dagen incl. camping vanaf donderdagavond 18 juni 18.00 uur tot maandag 22 juni 12.00 uur) 19-20-21 juni: € 230,-
Ticketprijzen zijn inclusief € 10,- servicekosten per ticket.

Let op! Een dagticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings. Dit geldt ook bij een combinatie van twee of drie dagtickets.

Een collector ticket is alleen bij online aankoop van een dag- of weekendticket verkrijgbaar en kost € 5,95 extra. Voor meer informatie over de ticketverkoop zie www.pinkpop.nl/tickets.

Handig om te weten

  • Per transactie geldt een maximum van 8 tickets.
  • Eenmaal gekochte tickets worden niet teruggenomen.
  • De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te mogen is 12 jaar. Dit geldt ook voor de Pinkpop campings.
  • Op de verkoop van de tickets zijn de algemene voorwaarden van de organisatie van toepassing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.