Guido, Jandino, Philippe en Roué met compleet nieuwe show in tropische sferen

©RTL Nederland

Op de dag dat de eerste schaatsmarathon op natuurijs in 2017 een feit is, verkeren Guido Weijers, Jandino Asporaat, Philippe Geubels en Roué Verveer geheel in tropische sferen. Dit heeft alles te maken met de compleet nieuwe GABBERS-show. Dé comedyshow van het jaar kent de komende editie namelijk het zonnige thema ‘vakantie’.

Na het overweldigende succes in 2016 staan de GABBERS op donderdag 15 juni, vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni wederom samen on stage. De Ziggo Dome wordt omgetoverd tot de zonnigste plek op aarde met vier topcomedians, strakke st(r)and-ups, wuivende palmen, klaterende cocktails, live muziek en vette grappen.

In een paradijselijke vakantiesetting doen de heren er alles aan om hun publiek zorgeloos te laten genieten. Tijdens de show claimen ze solo het podium voor een sterk staaltje stand up, maar zorgen ook als viertal voor spectaculaire taferelen op de bühne. Door de uiteenlopende onderdelen zorgen de mannen opnieuw voor een afwisselende en veelzijdige avondvullende voorstelling.

Kaarten voor deze gloednieuwe GABBERS-editie zijn verkrijgbaar via www.gabbers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.