Grote belangstelling voor première “Het leven zoals het is…De Wijkagenten.”

De première voor de theaterkomedie “De Wijkagenten” bracht heel wat bekend volk op de been naar de Rode Zaal in het Fakkelteater te Antwerpen. De populaire tv-reeks “De Buurtpolitie” diende als inspiratiebron voor de makers van o.a. de bekende komedies “Komen (vr)Eten” en “Boer zocht vrouw”. Regisseur James Cooke stoomde zijn acteurs klaar voor deze reeks voorstelling in de Rode Zaal van het Fakkelteater. De voltallige hoofdcast van De Buurtpolitie kwamen alvast een kijkje nemen hoe acteurs Peter Van De Velde, Luc Caals, Jo Hens, Peter Bulckaen en Kadèr Gurbuz het er vanaf brachten op de theaterplanken.

HET LEVEN ZOALS HET IS… DE WIJKAGENTEN

Scenarist Brik van Dyck (van o.a. Tegen De Sterren Op, Lang Leve, Geubels en de Belgen, …) en regisseur James Cooke maakten een heerlijke komedie waarin de fictie en realiteit van reality-tv heerlijk op de korrel worden genomen. De wijkagenten uit de populaire tv-serie “Het leven zoals het is…” trekken naar het theater voor een stuk over hun politiekorps. De autoritaire regisseur (Peter Bulckaen) die geen kans onbenut laat om zijn “knoeiers” te schofferen legt de lat bijzonder hoog voor zijn amateur-toneelspelers. Ontpoppen helden van de straat Peter Van De Velde, Luc Caals, Jo Hens en Kadèr Gurbuz zich toch nog tot rasechte theateracteurs of wordt dit stuk hun ondergang? Vanaf 7 januari in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen.

Foto’s: ©Luk Monsaert

De Wijkagenten – praktische informatie

Het leven zoals het is…De Wijkagenten van Brik van Dyck in een regie van James Cooke, in een productie van Uitgezonderd. Theater!

Met Peter Bulckaen, Peter Van De Velde, Luc Caals, Kadèr Gurbuz en Jo Hens.

Voorstellingen vanaf 7 januari in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen..

Info en tickets:

www.dewijkagenten.be of 070 246 036

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here