Groeten van MAX bestaat 10 jaar!

© MAX/ Stef den Boer

Vanaf maandag 5 juni zendt MAX alweer het tiende seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX uit. De jubileumreeks met een feestelijk tintje start om 20.30 uur op NPO 1. Uiteraard besteedt het programma onder leiding van presentator Sybrand Niessen weer aandacht aan groot én klein vakantieleed.

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Ook actuele onderwerpen op het gebied van reizen worden behandeld en uiteraard zal Groeten van MAX ook weer veel stof doen opwaaien met De Accomodatietest.

Nieuw dit seizoen is de serie portretten van mensen op weg naar hun vakantiebestemming. De Groeten van MAX-verslaggever wacht hen op tijdens de tussenstop op een Franse parkeerplaats. Terwijl de reizigers even hun benen strekken, biedt hij hen een kopje koffie aan en vraagt ze het hemd van het lijf. Ook kijken we in de auto: hoe volgestouwd is de wagen en waarom moet dat allemaal mee op vakantie?

Groeten van MAX is al een decennium lang hét informatieve programma voor de Nederlandse vakantieganger, geproduceerd door Tuvalu Media i.s.m. Omroep MAX.

Groeten van MAX: seizoen 10
Presentatie: Sybrand Niessen
Vanaf maandag 5 juni tot en met maandag 28 augustus
Iedere maandag om 20.30 uur op NPO 1
Let op! Geen uitzending op 24 juli

www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/groetenvanmax | #groetenvanMAX | @groetenvanmax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.