Groene vingers en jonge designers gezocht!

©De Schorre – We Have Heart

Planten- & Ambachtendag zoekt standhouders en crafters.

Verkoop je bloemen, planten, biologische producten of maak je zelf ambachtelijk lekkers? Dan kun je je nog tot 24 april inschrijven voor de reuze grote bloemen- en plantenmarkt op de Planten- & Ambachtendag in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Nieuw dit jaar is de Craft Bazaar i.s.m. Bokaal. Ben je een jonge designer die zelf juwelen, meubels of mode ontwerpt? Schrijf je dan als de bliksem in als crafter op de Bazaar!

Op de Planten- & Ambachtendag in De Schorre bieden meer dan 100 standhouders hun bloemen, planten, kruiden, biologische producten en ambachtelijk lekkers aan. Met een prachtige bloemen- en plantenmarkt, gezellige muziek en heel wat randanimatie, is dit een dag vol plezier!

Plant je eigen stand neer

Uiteraard geen markt zonder standhouders. Het uitgebreid en soms verrassend aanbod is steeds een garantie voor succes. Jaarlijks wordt de markt bezocht door 6000 tot 8000 bezoekers. Verkoop je zelf planten of producten die te maken hebben met het verwerken van tuinoogst of tuinieren? Schrijf je dan in als standhouder op de markt voor 24 april. Je vindt het online inschrijfformulier op www.deschorre.be (> evenementenkalender > Planten- & Ambachtendag > Online inschrijfformulier). Je standgeld hangt af van het aantal lopende meter (5 euro per meter) en je benodigdheden. Elke standhouder krijgt een diepte van 3m. Je kan tafels, stoelen en elektriciteit bestellen. Water stellen we gratis ter beschikking.

Craft Bazaar

 

De Schorre slaat voor het eerst de handen in elkaar met Bokaal. Guus van Zon is een ervaren chefkok die met Bokaal een eerlijke en heerlijke keuken naar de mensen brengt. Samen met zijn twee kompanen creëert Bokaal op het Vlinderplein een heuse bazaar, voor de ambachten van morgen. Jonge, lokale en vernieuwende designers tonen op dit bruisende plein hun eigen ontworpen meubels, mode, juwelen en grafische werken. Ook jij kan er bij zijn! Ben je een creatieve ontwerper? Wil je jouw eigen gemaakte meubelstukken wel eens tonen aan een groot publiek? Dan kan je je inschrijven als designers voor de Craft Bazaar. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar craftbazaar@bokaal.be.

Pinkstermaandag

De Planten- & Ambachtendag gaat door op Pinkstermaandag 16 mei, van 10 uur tot 17 uur in provinciaal recreatiedomein De Schorre. De toegang voor bezoekers bedraagt 2 euro per persoon. Hiermee hebben bezoekers toegang tot de volledige markt en de Craft Bazaar.

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
Pinkstermaandag 16 mei 2016

10.00 – 17.00 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Schommelei 1/1, 2850 Boom

Prijs:
Meer info standhouders markt:

onthaal@deschorre.be, T 03 880 76 00, www.deschorre.be

Online inschrijfformulier standhouders bloemen- en plantenmarkt:https://docs.google.com/forms/d/19yxW2lAzBk-0Yy6BkGz3IM5dTFF5HZiyfm7xDh1-o9I/viewform?c=0&w=1

Meer info Craft Bazaar:

craftbazaar@bkaal.be, www.bokaal.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here