Goose Nonstop derde grote naam voor Crammerock 2019

Crammerock
© Crammerock

Na The Vaccines en Black Box Revelation maakt Crammerock vandaag bekend dat ook Goose Nonstop in het weekend van 6 en 7 september naar Stekene komt. De ticketverkoop voor de 29ste editie van het festival begint op zaterdag 25 mei. Crammerock belooft dat het in de aanloop daarvan nog een aantal straffe namen zal lossen.


“Ik had na dit concert 6.000 extra stappen op mijn stappenteller”. Dat schreef een festivalbezoekster op Facebook na de vorige doortocht van Goose op Crammerock, in 2017. Intussen heeft de band zich ontdaan van al hun vertrouwde instrumenten en spelen ze live onder de naam Goose Nonstop.

Louter gepakt met synthesizers en enkele drumcomputers slaagt Goose Nonstop erin elk publiek volledig uit zijn plaat te laten gaan met hun energetische, krachtige elektro. Bring it on!

Voorverkoop

Festivalgangers die na de bekendmaking van The Vaccines, Black Box Revelation en nu ook Goose Nonstop al veel goesting hebben gekregen in Crammerock 2019, moeten alvast zaterdag 25 mei in hun agenda noteren. Dan gaat namelijk de voorverkoop van start. Dit jaar is die voor het eerst exclusief online! Er snel bij zijn, is de boodschap, want de afgelopen acht jaren was Crammerock telkens helemaal uitverkocht.

Omdat Crammerock zich ook dit jaar weer wil onderscheiden met lage ticketprijzen, houden we de prijzen van vorig jaar aan: 60,32 euro voor een weekendticket (€58 basis + €2,32 servicekosten) en 38,48 euro voor een dagticket (€37 basis + €1,48 servicekosten).

Daarmee geeft Crammerock de festivalbezoeker weer gegarandeerd waar voor z’n geld, want ook dit jaar komen er weer zo’n 50 top-acts uit de rock, pop, dance, elektro en hiphop naar Stekene. De komende weken zal de festivalorganisatie nog een pak namen bekendmaken.


Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren meer dan vijftig bands op de drie podia, die garant staan voor non-stop muziek uit alle genres. Dankzij een uitmuntend collectief aan vrijwilligers weet het festival zich te onderscheiden met lage ticketprijzen en een opvallend ongedwongen sfeer. De vorige editie klokte het festival af op 35.000 bezoekers. Door zijn impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken won het festival al verschillende awards. 

Meer over Crammerock op crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.