Goochelaar-YouTuber Julius Dein op 6 mei in Zuiderpershuis in Antwerpen

Julius Dein
©Greenhouse Talent

De 24-jarige Julius Dein was al op jonge leeftijd fan van goocheltrucs. Tot drie jaar geleden trad hij voornamelijk op op trouwfeesten. Maar op die drie jaar tijd is er veel veranderd voor de jonge Brit, die inmiddels – met meer dan 20 miljoen volgers op Instagram, YouTube, Snapchat en Facebook – een echte internetsensatie geworden is. Op 6 mei komt hij met zijn show naar het Zuiderpershuis in Antwerpen.

Internationaal staat Julius vooral bekend als goochelaar die grappige pranks en goocheltrucs uithaalt met mensen op straat. Maar ook beroemdheden zoals Shawn Mendes, Drake, Post Malone,… hebben al uitgebreid kennis mogen maken met zijn goochelkunsten. Die aandacht zorgde ervoor dat Julius al in meer dan 20 landen heeft mogen optreden. Met zijn verbluffende goocheltrucs behoort hij tot de top in zijn genre en dat terwijl hij nog maar aan de start van zijn prille carrière staat!

“People say I’m like the new wave of magic, not like that old-school David Blaine stuff.” – Julius Dein

Verwacht je aan een interactieve show boordevol spectaculaire goocheltrucs! Tickets te koop vanaf vrijdag 8 maart om 10u via greenhousetalent.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.