Ghostrockers komen naar Pennenzakkenrock

De populaire band Ghostrockers is een van de headliners van de 22ste editie van Pennenzakkenrock op dinsdag 28 juni 2016. Een twintigduizendtal kinderen en hun leerkrachten zakken traditiegetrouw af naar het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer om de grote vakantie in te dansen. Ook dit jaar belooft het kidsfestival een  sterke muzikale affiche en een onuitgegeven aanbod randanimatie. Inschrijven voor het campingfestival en het dj-contest kan vanaf vandaag, vrijdag 29 januari omstreeks 16 uur.

De affiche

De organisatie buigt zich momenteel verder over het muzikale programma. “Er ligt een fameuze lijst op tafel, maar nog niet alle handtekeningen zijn gezet. Wie we al wel met de nodige fierheid én zekerheid mogen aankondigen zijn de Ghostrockers. De tienerband uit de gelijknamige Ketnetreeks Ghostrockers komt in volledige bezetting en met een stevig concert naar Pennenzakkenrock op dinsdag 28 juni.”, vertelt organisator Mil Kinnaer.

Start inschrijvingen campingfestival en dj-contest

Naast het muzikale programma kunnen de jongeren op dinsdag 28 juni ook genieten van randanimatie met een uitgebreide educatieve zone, een dj-contest en een speelzone. Er kunnen ook weer 200 jongeren met begeleiders logeren op de festivalcamping. Inschrijven hiervoor kan vanaf vrijdag 29 januari omstreeks 16 uur. Deze festivalcamping is een feest op zich met muziek en zomerse activiteiten vanaf maandagochtend 27 juni.

Ook voor de dj-contest kan je inschrijven vanaf vrijdag 29 januari, 16 uur. Alle informatie over de inschrijvingen vind je op www.pennenzakkenrock.be. Tijdens deze talentwedstrijd worden deejays in spe gecoacht door professionals. Alle jongens en meisjes die weg zijn van dancemuziek kunnen zich inschrijven.

Wanneer:
Dinsdag 28 juni van 8 tot 17 uur
campingfestival vanaf 27 juni, 8.30 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, Mol

Meer info:
www.pennenzakkenrock.be

www.zilvermeer.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.