Gezinnen nemen het tegen elkaar op in Lockdown Games om coronaverveling te verdrijven. #samentegencorona

#samentegencorona
©Das Box

Nu de scholen gesloten zijn en veel kinderen thuis moeten blijven, dreigt verveling toe te slaan. Daarom organiseert Das Box, Gentse ontwikkelaar van stadsspelen, de Lockdown Games, een fotospel om thuis te spelen tegen andere gezinnen. Kinderen kunnen vanaf nu van woensdag tem zondagplezier beleven met opdrachten en raadsels die speciaal werden aangepast aan quarantaine-tijden en perfect thuis uit te voeren zijn.

Hoe werkt het? 

Voor de start van het spel ontvangen ingeschreven deelnemers een spelcode en de reeks opdrachten voor die dag. Het spel verloopt via een messenger chatbot en is volledig gratis en zelfstandig te spelen. Per opdracht worden punten uitgereikt, zo ontstaat een rangschikking tussen de deelnemers en wordt uiteindelijk ook een winnaar gekozen. 

De opdrachten verschijnen ook integraal op de website.

“Wij wilden ook ons steentje bijdragen in deze moeilijke tijden. Nu buiten spelen niet meer mag, brengen wij het spel gewoon naar binnen!”, vertelt zaakvoerder Kristof Van den Branden. 

De Lockdown Games worden gratis georganiseerd zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. Wie wil meedoen kan nu al surfen naar dasbox.nl/doe-mee

#samentegencorona
©das box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.