Genk on stage opent met 20.000 festivalgangers

De Kreuners genk on stage
©TMM Media

De eerste avond van het driedaagse stadsfestival is goed begonnen. Om 21.30 uur stond het Stadsplein al afgeladen vol voor De Kreuners. Ook de andere podia kwamen rond die tijd op gang, waardoor de organisatie verwacht tegen het einde van de avond zo’n 20.000 festivalgangers verwelkomd te hebben.

Sfeerbeelden Nielson – Genk On Stage 2018

Sfeerbeelden De Kreuners – Genk On Stage 2018

Sfeerbeelden Bart Peeters – Genk On Stage 2018

DE KREUNERS DOEN STADSPLEIN VOLLOPEN

Op de Main Stage beet noorderbuur Nielson omstreeks 20 uur de spits af met bekende hits én Diamant, de gloednieuwe single die hij vandaag lanceerde. Daarna kregen De Kreuners op een afgeladen vol Stadsplein echt iédereen mee.

“Ondanks de frisse temperaturen zat de sfeer er al in vanavond in Genk-centrum. Het festival is goed opgestart zonder enig incident of probleem. We horen niets dan positieve geluiden,” aldus schepen Lotte Trippaers.

BART PEETERS, AEROPLANE, DE GEEST EN ANDEREN

Factor J werd geopend door de Genkse dj FUGA. “Vrijdag komt traditioneel iets later op gang, het is dan ook dj-avond; het uitgaanspubliek komt iets later”, vult schepen Anniek Nagels aan. “Maar ook vroeg waren er al jongeren aanwezig voor hiphopcollectief KRT.”

Genk on stage gaat vanavond nog door tot 1 uur. Onder andere Bart Peeters, Aeroplane en onze eigen Genkse De Geest sluiten straks deze eerste festivaldag af.

PRAKTISCH
www.genkonstage.be

www.facebook.com/genkonstage

www.instagram.com/genkonstage

www.twitter.com/genkonstage

#gos18

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.