Geen staking voor Mathieu & Guillaume

©JG

De broers Mathieu & Guillaume koppelen graag het nuttige aan het aangename. “Toen we te horen kregen dat het openbaar vervoer gaat staken, beseften we dat dit heel wat werknemers en studenten in de problemen brengt,” vertelt Guillaume, “Mathieu en ik besloten daarom een helpende hand toe te steken. Dinsdagochtend 31 mei vanaf 6u ’s morgens zal onze ‘Mathieu & Guillaume Taxi’ voor iedereen gratis klaarstaan.”

logo taxiMet dit sociale en sympathieke initiatief helpen de broers niet enkel hulpbehoevende treinreizigers, maar maken ze meteen ook van de situatie gebruik om hun jongste single ‘Beter Dan Jij’ op een originele manier aan de fans voor te stellen. Ondanks het feit dat de song officieel pas op 1 juni 2016 verkrijgbaar is, krijgen passagiers, naast een gratis lift en een privéconcertje, de nieuwste single ‘Beter Dan Jij’ nu al in primeur te horen.

“We starten vanuit het station Antwerpen-Berchem, maar iedereen kan de ‘Mathieu & Guillaume Taxi’ op voorhand gratis reserveren door een mailtje te sturen via onze fanpagina www.facebook.com/troubabroers of een tweet naar @troubabroers met #BeterDanJij,” vult Mathieu aan, “We willen iedereen helpen, maar bij grote interesse geldt de regel: first-come, first-served. We rijden ook enkel in Vlaanderen om te voorkomen dat grapjassen een gratis tripje Parijs inplannen,” lacht de singer-songwriter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.