Ga jij ook op zoek naar exclusieve ILT90’s-tickets!

Wie vindt de ‘I love the 90’s Birthday-tickets voor 10de editie van zaterdag 8 april?


Nu maandag 10 oktober om 10.00 uur start de officiële ticketverkoop voor de 10deeditie van ‘I love the 90’s – The party’, die plaatsvindt op zaterdag 8 april in de Ethias Arena te Hasselt. Om de start van de ticketverkoop wat extra spankracht te geven, hebben de organisatoren 10 duotickets voor de komende editie verstopt in Vlaanderen. Op de officiële Facebook-pagina van ‘I love the 90’s – The party’  verschijnen er maandagmorgen tips en foto’s die de zoektocht naar de tickets moeten vergemakkelijken. Wie zo één van de 10 verstopte enveloppen als eerste vindt, krijgt een duoticket voor de 10de editie en een exclusieve backstage ontmoeting met de artiesten. Is het zoeken niet aan jou besteed, maar wil je wel naar de party gaan en zeker zijn van je tickets, bestel dan maandagmorgen je tickets op www.ilovethe90s.be

Meer dan 200.000 90’s-lovers waren de voorbije jaren te gast op de grootste 90’s party van Europa. “We hebben een trouw publiek opgebouwd doorheen de jaren. De grote massa komt uit eigen land, maar Polen, Duitsers, Nederlanders, Engelsen, Spanjaarden, Portugezen, Fransen, Zwitsers, Hongaren en nog een rits nationaliteiten, vinden vlotjes de weg naar onze party. Wat we de voorbije jaren gehoopt hadden, is ook gebeurd. Ons publiek is doorheen de jaren verjongd. De grootste groep aanwezigen zijn jongeren, tussen 19 en 25 jaar. De 2de grootste groep zijn de dertigers. Je moet met andere woorden niet in de jaren ’90 op stap zijn geweest, om de sfeer en de muziek van toen goed te vinden”, klinkt het bij de organisatoren.

Op zaterdag 8 april krijgt iedereen opnieuw de kans om meegezogen te worden in de ultieme 90’s beleving, want dat is waar de party voor staat. “DJ Ward speelt bij ons alleen maar de vetste 90’s schijven. Met een verrassende show en met nieuwe mixen, zorgt hij opnieuw voor een onvergetelijke avond. Uiteraard zorgen we voor een knallende line-up, maar de namen van de artiesten worden later op het jaar bekendgemaakt. Omdat we jarig zijn, mag het ook iets extra zijn en daar gaan we voor zorgen!” voegen de organisatoren er nog aan toe.

Na de Pokémon Go-hype – by the way, Pokémon is ook nog zo’n typisch jaren 90 fenomeen – kan er vanaf maandag 10 oktober volop gezocht worden naar 10 duotickets voor ‘I love the 90’s – The party’, die verstopt werden in Vlaanderen. Maandag kan je op de Facebook-pagina van de party tips terugvinden die je moeten helpen in je zoektocht naar de kaartjes. Wie ze vindt mag het wereldkundig maken met een foto, gevolgd door de hashtag #ILT90S. Hij of zij wint niet alleen een duoticket maar ook een backstage ontmoeting met alle artiesten.

‘I love the 90’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 8 april in de Ethias Arena te Hasselt. Tickets voor de 10de editie kan je bestellen vanaf maandag 10 oktober om 10.00 uur via www.ilovethe90s.be

Voor meer info surf naar www.ilovethe90s.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.