Funk & hiphop op Het Groot Verlof – Leuven

Met het aangekondigde schitterende weer kijkt iedereen weer reikhalzend uit naar de zomer én naar Het Groot Verlof. Om de temperatuural wat terug in de hoogte te jagen presenteert Het Groot Verlof nog een paar grote namen. Liefhebbers van hitsige funk en coole oldskool hiphop moeten deze zomer zeker in Leuven zijn want tijdens de afsluitende urban weekender Half Oogst worden alvast ’t Hof van Commerce, hiphoplegende Grandmaster Flash en The New Power Generation (NPG) – Celebrating Prince verwacht.

Op de Grote Markt staat het hele weekend dans in de kijker vanaf 14 uur. De gekende Half Oogstprogrammatie rond dans en urban culture verhuist van het Mgr. Ladeuzeplein naar de Grote Markt. In de Naamsestraat kan je aan een dertigtal stands diggen naar coole vinyl, hippe kleren scoren of voor een funky fresh haircut gaan.

Zondag 12 augustus | Half Oogst

The New Power Generation (NPG)
Celebrating Prince

De band die meer dan twee decennia Prince begeleidde eert nu zijn grootmeester met de Celebrating Prince-show.This is as close as it gets to His Royal Badness. Verwacht je aan de bekende door NPG-begeleidde nummers als ‘Gett off’, ‘Cream’ en ‘Sexy MF’ vermengd met andere superhits van Prince zoals ‘1999’, ‘U got the look’, ‘Kiss’ en natuurlijk ‘Purple Rain’. Prince’ muzikale erfenis gebracht door dezelfde muzikanten die jarenlang zijn muzikale famile waren.Let’s go crazy!

Grandmaster Flash

Levende hiphoplegende Grandmaster Flashzal voor altijd vereenzelvigd worden met ‘The Message’ op zondag 12 augustus sluit hij Het Groot Verlof af met een nieuwe show waarin het volledige hiphopspectrum van de start eind jaren ’70 tot nu aan bod komt voor de volledigehiphop experience!

 

’t Hof van Commerce

’t Hof van Commerceviert zijn zilveren hiphopjubileum deze zomer. Flip ‘Levrancier’ Kowlier, Serge ‘Dommestik’ Buysse en Kristof ‘DJ4T4’ Michiels geven er als vanouds weer een dikke lap op met hun vette beats. BAM!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.