Filmcomponist Hans Zimmer komt op 21 februari 2021 naar het Sportpaleis

Hans Zimmer
Na een wereldtournee die meer dan een miljoen fans naar arena’s, stadions en openluchtsites lokte, keert Oscar-, Grammy- en Golden Globe Award-winnaar Hans Zimmer terug naar het podium. Een nieuwe tournee doet tal van grote zalen in Europa aan van februari tot april 2021, en houdt halt in het Sportpaleis in Antwerpen op 21 februari 2021. In deze nieuwe show krijgt Zimmer het gezelschap van een band, orkest en koor om topcomposities te brengen uit de favoriete films van de fans met onder meer The Lion King en Interstellar en ook nieuwer materiaal zoals Dunkirk en X-Men: Dark Phoenix. Zimmer zal ook stukken brengen die zelden live gebracht worden waaronder The Last Samurai en Tears of the Sun.

Hans Zimmer creëerde de muziek voor enkele van de bekendste en meest invloedrijke films van onze tijd. De componist – die in 2018 zijn 11Oscarnominatie in ontvangst nam voor zijn bijdrage aan Christopher Nolan’s kaskraker Dunkirk – heeft het format heruitgevonden voor het live brengen van filmmuziek.

Het publiek mag zich verwachten aan een nieuwe reeks van weelderige optredens, waarbij Zimmer zich op het podium laat bijstaan door bijna 100 muzikanten.

Zimmers vorige show Hans Zimmer Live, die liep van 2014 tot 2019, verraste zowel het publiek als de critici. In plaats van te verschijnen als een maestro of filmscènes te projecteren, nam Hans Zimmer centraal op het podium zijn plaats in als muzikant en gast aan de zijde van een orkest, koor en band, zodat luisteraars volledig konden opgaan in zijn zo geliefde soundtracks.

Met de Hans Zimmer Live – Europe Tour 2021 is de populaire Duitse filmcomponist op vraag van het publiek terug live op het podium te zien. De ticketverkoop voor het concert op 21 februari 2021 in Sportpaleis Antwerpen start op woensdag 6 november om 9u via greenhousetalent.be

21.02.2021 Sportpaleis, Antwerpen
Verkoop vanaf woensdag  6 november om 9u via
TICKETS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.