FIFTY SHADES DARKER // Vanaf 8 februari 2017 in de bioscoop

Maak je klaar om morgen een tint donkerder te dragen…

Jamie Dornan en Dakota Johnson keren terug als Christian Grey en Anastasia Steel in Fifty Shades Darker, het tweede hoofdstuk gebaseerd op het wereldwijde bestselling ‘Fifty Shades’ fenomeen. Volgend op de gebeurtenissen in de blockbuster van 2015 welke meer dan $560 miljoen wereldwijd opbracht, arriveert de volgende deel voor Valentijnsdag en nodigt je uit om je een tint donkerder te kleden.

Wanneer een gekwetste Christian Grey een terughoudende Ana Steele terug in zijn leven probeert te veroveren, eist ze een nieuwe overeenkomst voordat ze hem een nieuwe kans zal geven. Wanneer de twee eindelijk vertrouwen en stabiliteit beginnen te ontwikkelen duiken duistere figuren uit het verleden van Christian op, vastberaden om hun hoop voor een toekomst te vernietigen.

Ook keren Acadamy Award® Winnaar Marcia Gay Harden, Jennifer ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford en Max Martini terug van Fifty Shades of Grey. Deze keer worden zij voor de eerste keer vergezeld door Oscar® winnaar Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote en Eric Johnson.

Fifty Shades Darker is geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en wederom geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en Marcus Viscidi, naast E L James, de bedenker van de cultuuroverstijgende blockbuster serie. Het scenario is van Niall Leonard, gebaseerd op de roman van E L James. www.fiftyshadesmovie.com

Geregisseerd door: James Foley

 

Met:
Dakota Johnson

Jamie Dornan

Hugh Dancy

Eric Johnson

Jennifer Ehle

Luke Grimes

Rita Ora

Kim Basinger

Marcia Gay Harden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.