Festicruise The Ark vaart twee keer uit – 2e editie The Ark – start ticketverkoop 4/11

©Dp Communications

Met een uitverkochte eerste editie was THE ARK meteen de grootste en meest kwalitatieve partycruise ter wereld. Van 31 augustus tot 3 september werden de ruim 4.000 passagiers getrakteerd op meer dan 90 dj’s waaronder kleppers als Martin Solveig, Roger Sanchez, Felix da Housecat, 2MANYDJS en Claptone, maar ook met culinaire hoogstandjes van de hand van topchefs Nick Bril van The Jane, Piet Devriendt van restaurant De Oesterput en de Nederlandse Steve Depp.  Naast het feesten was er meer dan voldoende tijd om te genieten van alle faciliteiten van het schip of om de benen te strekken tijdens de stops in Marseille en Ibiza.

Het succes van deze eerste editie sterkt de organisatie om verder te gaan en vandaag THE ARK editie 2018 aan te kondigen. Vertrek en aankomst blijft in Barcelona en met maar liefst zes verschillende combinaties in afreisdata wordt deze 2e editie groter dan ooit! Opvallend is dat THE ARK dit jaar tijdens zijn tussenstop op Ibiza van 11u ’s ochtends tot 2 ‘s nachts aangemeerd blijft op ‘La Isla Blanca’. Dit geeft de passagiers de kans om volop te genieten van hun tussenstop op het feesteiland. Daarenboven is The Ark in 2018 een dag langer (5 dagen, 4 nachten), met een extra stop in Palma De Mallorca.

Passagiers kunnen dit jaar kiezen uit volgende afreismogelijkheden:

  • donderdag 30/08 tem maandag 3/09 = 5 dagen/4 nachten – vertrek en aankomst in Barcelona
  • maandag 3/09 tem vrijdag 7/09  = 5 dagen/4 nachten – vertrek en aankomst in Barcelona
  • zondag 2/09 tem vrijdag 7/09  = 6 dagen/5 nachten – vertrek in Palma de Mallorca en aankomst in Barcelona
  • donderdag 30/08 tem vrijdag 07/09 = 9 dagen/8 nachten – vertrek en aankomst in Barcelona

Wie echter…

  • de eerste schooldag van schooljaar ‘18/’19 niet wil missen kan ook intekenen voor de optie donderdag 30/08 tem zondag 2/09 = 4 dagen/3 nachten – vertrek in Barcelona en verlaten van het schip in Palma de Mallorca
  • het allemaal wel eens wil meemaken maar slecht 1 nacht kan aansluiten, kan THE ARK komen vervoegen van zondag 02/09 tot maandag 03/09  – vertrek in Palma de Mallorca en verlaten van het schip in Barcelona

Praktische informatie ticketsales:

De algemene ticketsales start op zaterdag 4 november – 12u.

De passagiers van de eerste editie kunnen reeds op vrijdag 3 november hun plaats op THE ARK 2018 reserveren. Indien ze dit doen krijgen ze tot $100 per persoon aan te besteden budget aan boord van het schip (afhangend van het type kajuit).

Ticketprijzen starten reeds vanaf € 199,- per persoon voor het kortste arrangement van2 dagen/ 1 nacht en vanaf € 549,- per persoon voor het basisarrangement van 5 dagen / 4 nachten.

De prijzen variëren naargelang het type kajuit en het aantal personen per kajuit. De opgegeven prijzen zijn steeds:

  • Inclusief – de kajuit, alle maaltijden en water/koffie/thee aan boord van het schip, alle DJ sets en   alle faciliteiten en extra animaties van het schip.
  • Exclusief – vlucht van en naar de haven van vertrek, persoonlijke uitgaven aan boord van het schip, excursies en de persoonlijke uitgaven tijdens de tussenstops.

Alle praktische informatie kan je terugvinden op de website  http://theark.cruises/ en Facebook = https://www.facebook.com/theark/?pnref=story

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.