FAROEK zoekt getuigen van moord op 36-jarige Jill Himpe

Faroek
©DPG MEDIA

Drie weken geleden werd Jill Himpe, een vrouw van 36 jaar uit Wevelgem, om het leven gebracht door haar ex-partner Ridouan O. De verdachte werd meteen na de feiten aangehouden, maar het gerecht is nog op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben. Het wil de verklaringen van de verdachte aanvullen en aftoetsen aan nieuwe getuigenissen. Daarom reconstrueert FAROEK het traject dat verdachte en slachtoffer die fatale ochtend van 5 november hebben afgelegd. De politie legt uit waarvoor ze precies de hulp van kijkers vragen.

Faroek
©DPG MEDIA

Verder in FAROEK:

Twee mannen stichten brand aan een hoeve terwijl de bewoners liggen te slapen. De politie toont in FAROEK bewakingsbeelden van de daders.

Een werkneemster van een supermarkt in Aalst wordt na sluitingstijd buiten opgewacht door een onbekende.  Onder bedreiging verplicht hij haar om de winkel weer binnen te gaan en de kluis te openen.

De Nederlandse politie wil weten wie een treinconductrice langs achter een klap op het hoofd heeft gegeven. De dader zou uit België komen en is vermoedelijk opgestapt in Tienen.

Dinsdag 26 november om 21.35 bij VTM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.