Familie: Inhouden – Week 47

familie
©Medialaan

Familie blijft de populairste soap bij jongeren. Daarom willen we jullie – de bezoekers graag informeren naar de nieuwe week-inhouden van je favoriete serie Familie. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen bij VTM.

Hierbij een weekoverzicht van de aankomende gebeurtenissen:

Maandag 19 november 2018 – aflevering 6269
Lars maakt weinig indruk op Véronique. Hij is bang dat ze domme dingen zal doen. Marie raadt Cédric af om nog contact op te nemen met zijn moeder. Voor Stefanie breekt een belangrijke dag aan, maar die eindigt niet zoals verwacht. Een gesprek met Amélie zet Peter aan het denken.

Dinsdag 20 november 2018 – aflevering 6270
Joris wil dat Stefanie zwijgt over het voorval van gisteren. Jonas is het beu om alles met de bus te moeten doen en wil een auto kopen. Hij vraagt aan Niko om extra uren te kloppen. Lars zet Evy onder druk om zich ten volle op het buurtonderzoek te concentreren.

Woensdag 21 november 2018 – aflevering 6271
Evy vraagt de buurvrouw uit over de mysterieuze auto voor de deur van Véronique. Een nieuw spoor, waar Lars zich aan optrekt. Marie uit haar frustraties tegen Mathias. Jan moet zich bij Jenny excuseren. Hanne is klaar voor de volgende stap in haar relatie.

Donderdag 22 november 2018 – aflevering 6272
Emma raadt Hanne aan om met Quinten te praten. Jonas liegt tegen Robyn. Lars wil dat Evy haar onderzoek een nieuwe wending geeft. Ondertussen zet Véronique echter een belangrijke stap. Stefanie maakt zich grote zorgen over Joris.

Vrijdag 23 november 2018 – aflevering 6273
Lars blijft zeker van zijn stuk en probeert Evy voor zijn kar te spannen. Quinten merkt hoezeer Hanne gehecht is aan haar vrienden. Niet alleen Jonas, maar ook Benny, sust Robyn met een leugen. Marie krijgt een nieuwe opdoffer te verwerken.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.