Extra tickets Alex Agnew – Unfinished Business

Voor fans die naast een ticket grepen is er goed nieuws.

De ticketingprogramma’s gaven recent wat onbetaalde kaarten vrij en we creëerden waar mogelijk nog enkele extra plaatsen voor deze zalen :

ANTWERPEN – 28+29+30/11/16 – Stadsschouwburg – klik hier voor tickets

OOSTENDE 29+30/9 + 1/10/16 – Kursaal – klik hier voor tickets

GENT 26+27+28+29/10 + 9+10/11/16 – Capitole – klik hier voor tickets

LEUVEN – 19/11/16 – Sportoase – klik hier voor tickets

MECHELEN – 5/10/16 – Theatrium – klik hier voor tickets

Hasselt – 7+8/10 + 5/11/16 – Ethias Theater – klik hier voor tickets


Op 10 december jl. kondigden we een nieuwe comedytour aan van Alex Agnew. Na 3 jaar sabbatical zou Alex Agnew van september tot december 2016 opnieuw het comedypodium opgaan. 57.000 tickets voor 55 shows gingen in een mum van tijd de deur uit. Om aan de ticketwachtlijsten te voldoen werd een uniek event gelanceerd: Alex Agnew – Live and Loud on the Big Screen, een live streaming van de dernièreshow op 8 december vanuit de Arenbergschouwburg te Antwerpen. Ook hiervan loopt de ticketverkoop te vlot. Nooit eerder werd een Belgische theaterproductie live gestremd naar de cinemazalen.

Intussen is de première gepasseerd. De recensies zijn geschreven. Tijd om een eerste balans te maken:

Alex Agnew is terug van nooit weggeweest. De ongekroonde koning van de comedy eist in Unfinished Business zijn troon weer op. Een tot de nok gevulde theaterzaal genoot twee uur lang van een nationaal defilé grommen en grollen. (GvA)

Agnew mag zich in alle bescheidenheid de zonnekoning van de humor noemen. (GvA)

Alex Agnew is terug en dat zal zijn vele fans plezieren. Staat er met passie en présence. Kletst en streelt, maait en kietelt, brult en briest, maar met zachte hand. Iets zegt me dat zijn verhaal nog altijd “unfinished” is nu. Deze Agnew kan nog jaren mee.
(de redactie)

Dit is en blijft stand-upcomedy op zijn best: sterk zelfrelativerend, een beetje goor, een beetje puberaal, zonder respect voor eender welk heilig huisje en toch met een relevante ondertoon. (De Standaard)

…wie houdt van de ingrediënten van het Agnew-menu zal niet bedrogen uitkomen. What you see is what you expected. En het publiek eet uit zijn hand. Agnew is een machine die vijf kwartier lang draait, oerdegelijk en gesmeerd. Niemand kan hem omver walsen en dat straalt hij ook uit. Een pure performer. (de redactie)

Indrukwekkend hoe hij in een gesproken opiniëring alles en iedereen eens goed voor de spiegel zet en een stamp geeft op de plaats waar het écht pijn doet. (de redactie)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.