Extra show Bart Peeters in De Roma op 7 april 2019

Bart Peeters

Het concert van Bart Peeters op zaterdag 6 april in De Roma was in geen tijd uitverkocht. De Roma kondigt nu een tweede show aan op zondag 7 april. Tickets voor dit extra concert zijn vanaf nu te koop via deroma.be, 03 600 16 60 en bij Fnac.

Wie Bart Peeters al een keer aan het werk zag in De Roma, weet dat het avonden zijn die je nooit meer vergeet. Met zijn concerten verovert hij steevast een warme plek in het hart van zijn publiek. Bezoekers weten aan wat ze zich mogen verwachten: het ontembare enthousiasme en de gulle glimlach van één van Vlaanderens grootste showbeesten en entertainers. Wat een positivisme! Wat een levensdrang! Wie naar Bart Peeters komt, laat zijn emoties de vrije loop en zingt uit volle borst mee met klassieker als Lepeltjesgewijs, Konijneneten en Heist Aan Zee. 

De Roma en Bart Peeters … het lijkt wel alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. De voorbije jaren trad hij er al voor meer dan 38.000 mensen op. Omgeven door de warme gloed van de volksschouwburg in Borgerhout gaat hij ook in deze nieuw   aangekondigde Brood voor Morgenvroeg-show geen emotie uit de weg. Het ene moment staat het publiek met glinsterende ogen te luisteren naar het bloedmooie Tot je weer van me houdt; het volgende moment danst het met een gelukzalige glimlach uitbundig mee op de tonen van Brood voor Morgenvroeg.

“Mijn doel is heel simpel”, zo verwoordt de eeuwig jonge Bart Peeters het zelf. “We maken er iedere avond het concert van ons leven van.” Naar goede gewoonte brengt hij in De Roma zijn Ideale Mannen mee, topmuzikanten en specialisten in vrolijke wereldritmes. Opzwepende samba, uitbundige balkanmuziek of intieme ballade … Bart Peeters en zijn Ideale Mannen nemen je mee op een tocht door het leven zelf, met al zijn mooie en minder mooie kanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.