Elrow Town komt terug naar Antwerpen

Elrow Town Antwerp

Op zaterdag 6 juli 2019 vindt op domein Middenvijver in Antwerpen de tweede editie plaats van elrow Town. Nieuw dit jaar is de preparty een dag eerder én de camping naast het festival waar iedereen kan overnachten.

Na een uitverkochte eerste editie in 2018 met 15.000 bezoekers heeft de organisatie van elrow Town een datum geprikt voor de tweede editie. Het Spaanse feestconcept kampeert voor het tweede jaar op rij op de Antwerpse Linkeroever, waar met Middenvijver een ruim en groen domein ligt dat zich perfect leent voor festivals.

De tweede editie van elrow Town Antwerp – steevast met kleine “e”, zoals de organisatie dat wenst – wordt groter, straffer, zotter en eentje met nog  meer confetti. elrow Town krijgt voor het eerst ook een camping, vanaf vrijdag 5 juli. Wie dat wenst, kan dus overnachten op de site. Geen overbodige luxe, want de organisatoren hangen er dit jaar ook een preparty/soundcheck aan vast. Die vindt plaats een dag eerder op vrijdag 5 juli. Kwestie van de violen te stemmen nog voor het grote werk begint.

Ook de mascotte van deze editie is bekend. Dat is de even flamboyante als eigenzinnige Rowmeo, de beste vriend van supermascotte en opperkip Rowgelia, bekend van editie 2018. Aandachtige festivalgangers zullen Rowmeo zeker zien rondwandelen op zaterdag 6 juli, geassisteerd door de rest van de Spaanse vogelarmada.

elrow Town is een wereldwijd partyconcept van de in Barcelona gevestigde familie Arnau. elrow zet niet alleen de beste underground-dj’s op de affiche, het gebruikt ook tientallen gekke beesten, kilo’s confetti en veel opblaasbare figuurtjes om er een nog meer onvergetelijke dag van te maken.

Na acht jaar schitteren in de beste clubs op aarde focust de familie zich steeds meer op eigen festivals. Ook op Ibiza, waar elrow Town nu al een aantal jaar elke zaterdag plaatsvindt in de iconische club Amnesia, verkoopt het concept met achtduizend bezoekers (!) regelmatig uit.

Op beschikbare tickets is het nog even wachten maar de organisatie maakt de start van de ticketverkoop op een later tijdstip bekend.

MEER INFO

Website: www.elrowtown.com
Fb: ElrowTownAntwerp
IG: elrowTownFestival
#elrowTownAntwerp

OVER ELROW TOWN ANTWERP:

elrow Town Antwerp is een samenwerking tussen elrow, Atmosphere Architects (de organisatie achter WECANDANCE, Laundry Day, Fire Is Gold ) en de Hasseltse nachtclub Labyrinth.

Elrow Town Antwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.