‘Ellie Goulding’ schitterde met ‘Delirium World Tour’ in Antwerps Sportpaleis

Ellie Goulding bracht op 6 november haar derde studioalbum ‘Delirium’ uit. De popzangeres trekt naar aanleiding van de nieuwe plaat op tournee en hield op dinsdag 9 februari halt in het Sportpaleis.

Sfeerbeelden concert Sportpaleis Antwerpen ©Doeke Fotografie

Het gaat de 28-jarige artieste uit Herefordshire voor de wind. Sinds de release van haar debuut ‘Lights’ in 2010, heeft ze meer dan 20 miljoen platen verkocht, had ze twee nummer 1-albums en haalde ze twee Brit Awards binnen. Dit jaar scoorde Ellie nog een monsterhit met ‘Love Me Like You Do’, de soundtrack van de veelbesproken Fifty Shades Of Grey-verfilming. Het nummer stond in 70 landen aan de absolute top van de charts en brak het record van meest gestreamde song in één week tijd.

Vorige zomer gaf Ellie nog een vijfsterrenconcert op het hoofdpodium van Pukkelpop. Ze betoverde vriend en vijand met haar herkenbare sing-alongnummers, knappe verschijning en straffe, volwassen set. Dixit De Morgen: “De laatste jaren was Ellie Goulding nog aan het studeren op haar diploma Headliner. Pukkelpop was haar afstuderen, summa cum laude. Allemaal samen: Ellie!”

Het concert flaneerde volgens het publiek tussen het sensuele en de liefdesliedjes door.

Score 7/10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here