EindejaarsTip: The Suitcase Experience – Een stijlvol cadeau voor een onvergetelijke ervaring

Suitcase is er voor mannen die niet graag shoppen of er geen tijd voor hebben. Op basis van zijn profiel en voorkeuren, stelt een Personal Style Advisor een Suitcase samen met enkele leuke outfits, die kosteloos naar hem worden opgestuurd. Hij past thuis alles door op zijn eigen ritme, en houdt enkel de items bij die hij leuk vindt.

Met de originele Gift Cards voor de eindejaarsfeesten zet je jouw man, beste vriend of papa alvast op weg om drukke winkelstraten of te krappe pashokjes voorgoed uit zijn leven te bannen. Jij bepaalt de waarde, hij ondergaat de Suitcase Experience.

3

Er zijn 4 formules: 

The Gift Card – vanaf €75

Een Suitcase Gift Card in een speciale cadeauverpakking, met als extraatje een gratis paar originele kousen of een ander accessoire. Je bepaalt zelf de waarde die jouw gelukkige ontvanger mag spenderen.

The Experience – vanaf €250

Een Booklet Gift Card met een persoonlijke videoboodschap van een Personal Style Advisor. Je bepaalt zelf de waarde van de gift card.

The Suitcase – vanaf €450

Een volledige Suitcase in geschenkverpakking onder de kerstboom, inclusief een gift card waarvan jij de waarde zelf bepaalt.

Style & Dine – vanaf €1000

Een persoonlijke styling sessie in Antwerpen met 1 van onze Style Advisors, met aansluitend een romantisch verrassingsdiner in zijn nieuwe outfit. Jij bepaalt de waarde van de gift card, het diner is on the house!

https://www.suitcase.be/nl/kerstmis  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.