Eindejaars Wedstrijd! : Niels Destadsbader – Dertig (CD+DVD)

Niels Destadsbader
©Mostiko

2018 was pas echt hét jaar voor Niels Destadsbader… Waar 2016 en 2017 al fenomenaal waren, brak hij in 2018 pas echt alle records. Weken nummer 1 met single ”Verover mij” en album ”Dertig”, dé revelatie uit Liefde voor Muziek, een MIA voor beste Nederlandstalige zanger, na Zomerhit 2017 nu ook Zomerhit 2018, en dan moest het beste nog komen.

Op 31/10 en 01/11 speelde Niels 2 uitverkochte shows in HET Sportpaleis te Antwerpen. De superlatieven in de pers logen er niet om : ”Wie nog niet verliefd was, is het nu wel” ”Niels kwam in het sportpaleis, zag dat het dak er nog op lag, dus na een paar nummers ging het er al af”… ”Niels, de nieuwe Koning van het Sportpaleis”…Deze 2 shows werden opgenomen, en daar is nu een DVD van gemaakt.

Deze DVD is een prachtige weergave van zijn concerten, één alvast een voorsmaakje van zijn Sportpaleis concerten van 2019 (6 & 7 december).

De gewone cd ”Dertig” werd aangevuld met extra live bonus-tracks.

Deze CD+DVD versie van ”Dertig + Live in het Sportpaleis” vervangt de vorige gewone versie van ”Dertig”. Stop met zoeken naar uw eindejaarscadeau, want hier is Niels Destadsbader !

Wil je deze CD winnen …

Zend je mooiste wens voor 2019 naar wedstrijd@tellmemore.media

Bij deelname graag laten weten voor welke CD je meespeelt en graag een adres zo we weten naar waar we de prijs opsturen …

Onze redactie selecteerd 5 winnaars en laat de gelukkige winnaar een bericht als deze gewonnen heeft. Succes!

Opgelet: slecht 1 deelname per mailadres

Niet gewonnen …

Met dank aan onze partner: Cnr Records / Mostiko

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.