Eerste namen bekend voor 35ste editie van Rock Herk

Het festivalseizoen komt er weer bijna aan! Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen bekend te maken.

De organisatie achter Rock Herk kan op het hoofdpodium meteen uitpakken met een reeks namen van formaat in de vorm van Black Box Revelation, Dinosaur Jr., Booka Shade, Warhaus, Jacle Bow en Tout Va Bien.

Het tweede podium, de Club, biedt naar goede gewoonte plaats aan het hardere werk. Ook hier pakt de organisatie uit met een stevige headliner. Niemand minder dan de Belgische metaltrots Channel Zero zal de festivalweide op haar grondvesten doen daveren. Meer gitaargeweld komt van het Australische Deez Nuts en de Belgen Brutus, Oathbreaker, Double Veterans, The Black Heart Rebellion en Mountains To Move.

Meer namen volgen binnen enkele weken!

Opgelet! De laatste jaren is Rock Herk steevast uitverkocht. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

Rock Herk 2017 vindt plaats op 14 en 15 juli aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws en meer namen.

Tickets Hier!

Deze diashow vereist JavaScript.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.