Een nieuw weekoverzicht ‘Familie’ – week 37

Familie

Benny is kwaad op Robyn. Marie praat met Brigitte. Niko wil niet praten en iedereen is bezorgd om hem. Anna en Albert zoeken plek voor hun bingoavond. Stefanie verheugt zich op haar eerste werkdag en Mathias twijfelt aan de toekomst van Dress & Play. Jenny en Robyn zitten in met Jonas. Véronique is woest.

Maandag 10 september 2018 – aflevering 6219
Véronique bijt van zich af, maar dat komt haar duur te staan. Benny neemt het Robyn kwalijk dat ze dingen voor hem heeft verzwegen. Hij lucht zijn hart bij Jonas. Anna en Albert zoeken een plek voor hun bingoavond. Marie spant Brigitte voor haar kar.

Dinsdag 11 september 2018 – aflevering 6220
Lars en Peter steken de koppen bij elkaar. Niko gaat Miekes pogingen om een gesprek aan te gaan, uit de weg. Hij probeert de aandacht van Michiel af te leiden. Alfons probeert Zjef om te kopen voor de bingoavond.

Woensdag 12 september 2018 – aflevering 6221
Véronique begaat een fout, Lars voelt zich schuldig. Mieke lucht haar hart bij Rudi. Hij biedt aan om met Niko te gaan praten. Mathias twijfelt aan de toekomst van Dress & Play. Benny geeft Robyn de kans om haar verhaal te doen.

Donderdag 13 september 2018 – aflevering 6222
Rudi uit zijn bezorgdheid over Niko. Mieke besluit het over een andere boeg te gooien om hem aan de praat te krijgen. Robyn en Jenny zijn bang dat de situatie met Jonas van kwaad naar erger zal gaan. Stefanie kijkt uit naar haar eerste werkdag.

Vrijdag 14 september 2018 – aflevering 6223
Niko heeft Mieke iets op te biechten. Marie gaat een verrassende confrontatie aan. Stefanie is teleurgesteld over haar eerste werkdag bij de brandweer. Ze besluit meer van zich af te bijten. Véronique is razend.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.