Een nieuw seizoen van Teen Mom 2 bij MTV

©Mtv Belgium
Vanaf 10 mei, iedere dinsdag om 19u00
Het zevende seizoen van Teen Mom 2 is opnieuw intens, dramatisch en zit vol ups en downs. Ook dit seizoen gaat het over het opgroeien van tieners tot volwassenen. En niet te vergeten, de uitdagingen waar de jonge meisjes, als moeder, mee moeten omgaan. Nadat Leah en Corey over elkaar staan in de rechtbank, raakt Leah het zeggenschap van haar tweeling kwijt, wat haar hele leven omgooit. Zal ze Corey op andere gedachten kunnen brengen? Kailyn en Jo doen er dan weer alles aan om hun moeilijke relatie te verbeteren – makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Javi moet omgaan met grote veranderingen in zijn leven. Tussen Chelsea en Cole wordt het serieus, maar Adam’s vraag om Aubree meer te zien, zou haar kans op een happy family wel eens kunnen bederven. En dan is er nog Jenelle, ook zij heeft een nieuwe liefde gevonden, maar ze dreigt in serieuze problemen te geraken, niet alleen met Nathan, maar ook met haar moeder, Barbara, die zeggenschap vraagt over Jace. 
Ben je net zoals ons even benieuwd om te weten hoe het afloopt met de meisjes? Mis dan zeker het zevende seizoen niet!

Premièredatum: Vanaf 10 mei, iedere dinsdag om 19u00 op MTV

Zin om seizoen 6 nog eens te herbekijken? Mis de marathon dan zeker niet, 10 mei van 10.35u -17.15u. En van 18.05u – 19.00u catch up voor de start van seizoen 7.

 
Check MTV.be/teenmom2  voor algemene informatie, volg @MTVBelgium @OfficialTM2  op Twitter en gebruik #TeenMom2 op al je favoriete social media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.