Een droomcast in ZOOLANDER 2

©Sony Pictures

De fashionistas hebben de dag al lang aangeduid in hun agenda. De aanhangers van foute humor eveneens. Op 24 februari komt Zoolander 2 uit in de Belgische zalen.

De film werd geregisseerd door Ben Stiller en geschreven door Justin Théroux, met een hilarische Derek Zoolander (Ben Stiller), de belichaming van zen Hansel (Owen Wilson) en de verachtelijke Mugatu (Will Ferrell). Verderop de catwalk komen we de rondborstige Valentina (Penélope Cruz) en de met botox bewerkte Alexanya (haast onherkenbare Kristen Wiig).

Vele beroemdheden hadden een korte verschijning in de eerste film, waaronder een sterke performance van wijlen David Bowie. Ook in Zoolander 2 geven sterren uit de modewereld (Anna Wintour, Marc Jacobs, Valentino, Tommy Hilfiger, Alexander Wang), showbizz (Sting, Ariana Grande, Justin Bieber) en cinema (Kiefer Sutherland en Benedict Cumberbatch als androgyn model) heel wat kleur aan de film.

Barbie wil ook de ster van de catwalk zijn en dompelt zich onder in de glamoureuze wereld van Zoolander.

Ontdek haar foto’s op instagram.com/barbiestyle

Vaarwel Ken, maak plaats vor Derek Zolander!

 

Tijdens de promotour van de film is de cast gepasseerd langs de Eiffeltoren met Cara Delevingne, in de vitrines van Valentino in Rome en Abbey Road in Londen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.