Draai jij straks op Suikerrock!

suikerock
©suikerrock

Suikerrock, dat is niet alleen de mainstage op de Grote Markt met de allergrootste acts. Er is bijvoorbeeld ook de Poliakov DJ Stage op de Veemarkt, die garant staat voor drie dagen feest en afterparty na de optredens van het hoofdpodium. Met een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow als decor, sluiten elke avond enkele gerenommeerde dj’s af. De voorbije jaren werd dit plein al platgewalst door o.a. Yolotanker, Jan Vervloet, Skyve, Dirk Stoops, Shizzle Le Sauvage, Johan Gielen, Wout en Omdat Het Kan Soundsystem. Maar er is ook plaats voor nieuw dj-talent:

Vanaf vandaag lanceren we een zoektocht naar nieuw talent. Schrijf je voor 5 juli in via vi.be, het talenten platform van Poppunt voor muzikanten en dj’s. Er zijn in totaal 8 dj-sets te verdelen over drie festivaldagen, waaronder 2 op vrijdag 26 juli, 3 op zaterdag 27 juli en 3 op zondag 28 juli

Voor vrijdag en zaterdag zoeken we allround dj’s die house, rock, techno en pop tot een eclectisch maar dansbaar geheel kunnen mixen. Voor zondag zoeken we Retro House/Trance specialisten die de rode loper kunnen uitrollen voor de twee afsluitende en legendarische Retro dj’s.

De inzendingen worden mee beoordeeld door enkele van de top-dj’s die de avond afsluiten.De winnaars en de volledige line-up van de Poliakov Dj Stage worden op 8 juli bekend gemaakt!

Samen naar een wereld waar iedereen erbij hoort

Suikerrock
©Suikerrock

Dit jaar werkt Suikerrock samen met De Genereuzen. De Genereuzen dromen van een wereld waar iedereen erbij hoort. Daarom willen de Genereuzen mensen met en zonder beperkingsamenbrengen op tal van toffe evenementen. Zodat samen leven, wonen en werken de gewoonste zaak ter wereld wordt. Met hun hulp kan je in teams van muziekliefhebbers met en zonder beperking naar de grootste festivals! Want iedereen hoort erbij.

Meer info op hun website http://www.degenereuzen.be.

Mensen met een beperking kunnen op Suikerrock ook nog steeds gebruik maken van assistentie door Inter. Hiervoor moet wel voor 19 juni een aanvraagformulier ingevuld worden. Meer informatie over de faciliteiten vind je op de toegankelijkheidspagina op onze website.

Suikerrock 2019suikerrock ©suikerrock

Suikerrock 2019 vindt plaats van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli in het centrum van Tienen. Topacts op de Grote Markt. Party op de Veemarkt (DJ-stage), chill-out aan het Acoustic Stage, foodies heaven in onze Foodtruck Corner en algehele gezelligheid op de Festival Market.

Tickets
Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. VIP tickets zijn ook beschikbaar via de aparte VIP-Ticketshop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.