Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme genieten van culinaire vakantie in gloednieuw seizoen van De Chalet

Njam!
©Njam!

Kookzender njam! blaast 8 kaarsjes uit, en dat wordt ondermeer gevierd met een gloednieuw seizoen van De Chalet! Na het grote succes van de eerste reeks bereiden njam!-chefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza opnieuw de origineelste feestgerechten en beleven ze veel culinair plezier vanuit hun chalet in de Ardennen.

De drie vrienden overladen de njam!-kijkers met kookideeën voor de feesten. Ze maken samenhaalbare feestgerechten klaar voor ’s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod!  Daarnaast maken de mannen ook interessante uitstappen naar lokale ambachtsbedrijven en zorgen ze voor de nodige ontspanning, grapjes en plagerijen. Het belooft weer een gezellige boel te worden in het tweede seizoen van ‘De Chalet’.

De Chalet, elke zondag om 9u,17u en 23u een nieuwe aflevering op njam!

8 jaar njam!
Ondertussen is njam! al 8 jaar de lekkerste zender van Vlaanderen. Njam! maakt sinds de start op 1 december 2010 deel uit van het digitale basispakket van Telenet via kanaal 20. En sinds dit jaar is de culinaire zender zelfs in zo goed als alle huiskamers te bekijken. Op 1 januari 2018 werd njam! immers gelanceerd bij Proximus op kanaal 190 en sinds 20 september vind je de zender ook bij Orange via kanaal 26.

Njam! ging acht jaar geleden van start met zo’n 15 uur aan eigen gemaakte producties. Inmiddels produceerde het kookkanaal al meer dan 450 uur aan eigen, lokale programma’s. Elke week kijken bijna 700.000 mensen naar njam! en op maandbasis zijn dat er gemiddeld 1,5 miljoen. Ook online doet njam! het goed met bijna 350.000 unieke bezoekers per maand op de website www.njam.tv en succesvolle sociale media pagina’s met duizenden volgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.