Dochtertje van Sven De Ridder neemt plaats in van haar vader bij Beste Kijkers

©medialaan

Al vier seizoenen azen Nathalie Meskens, Tine Embrechts en Sven De Ridder op de komst van Philippe Geubels in Beste Kijkers. In de laatste aflevering van dit seizoen op woensdag 30 maart is het eindelijk zover: Philippe én zijn Nederlandse ‘tweelingbroer’ Jandino Asporaat maken hun opwachting. Bij wijze van ontvangst krijgen de twee gasten van Nathalie meteen een schattige bijnaam: Geuby en Dino.

In het finalespel schakelt Nathalie de hulp in van haar trouwe panelleden Sven en Tine om enkele herkenbare tv-sketches na te bootsen. Dat betekent dat Dino en Geuby iemand uit het publiek mogen kiezen om de finale mee te spelen. Geuby doet beroep op Robin Rosy, het zesjarige dochtertje van Sven De Ridder. Zij was aanwezig in de zaal om haar vader aan te moedigen, maar mag nu meteen in zijn voetsporen treden. Dino doet een slimme zet en kiest voor de publieksopwarmer. Wie gaat er uiteindelijk met de overwinning lopen?

©medialaan

26 jaar na een legendarische uitzending van ‘Wedden Dat?’ brengt Beste Kijkers Albert Beeckman terug naar het scherm, een rijkswacht die toen álle nummerplaten van Sint-Niklaas en omstreken uit zijn hoofd kende. Een man met een meesterbrein, want hij kon niet alleen de naam van de bestuurders aan de nummerplaten linken, hij kende ook de kleur en het type van de wagen en het adres van die mensen. Is het geheugen van de panelleden even goed en kunnen ze de enige echte Albert onderscheiden van enkele lookalikes?

Verder deelt Nathalie ook de laatste Ben Crabbéker uit, de award die naar de flauwste mop van de week gaat. Vorige keer was het Ben Crabbé, de inspatiebron zelve, die met de award naar huis ging. Kan hij zijn niveau van flauwe woordspelingen hoog houden of ligt de concurrentie op de loer?

De volledige afleveringen van Beste Kijkers kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.