Dit worden de 2 of 3 Meisjes op het Strand

©medialaan

De 2 Meisjes op het Strand zijn terecht!  We weten welke meisjes op  9, 17 en 23 augustus het zomerse muziekfeest van VTM op het Klein Strand van Oostende zullen hosten. Want bij elke opname zal het een ander duo zijn dat de mensen op het strand ontvangt, één keer zelfs een trio. Zij zijn de rode draad in  een show met verschillende artiesten die op het strand de meest populaire zomerhits brengen, oud én nieuw. Tussendoor zijn er ook nieuwe verrassende clips en onverwachte muzikale intermezzo’s.

Op dinsdag 9 augustus bijten Olga Leyers en Dina Tersago de spits af. Zij ontvangen op hun strand Bent Van Looy, K3, State of Mind (de nieuwe boysband rond Voicetalenten Gilles, Sepp, Kjell en Sebastian), Johannes Genard, Lola & Jan van The Voice, Coco Jr, Gers Pardoel en Zwartwerk (o.v).

Woensdag  17 augustus is er de girlpower van Natalia en Nathalie Meskens. Twee meisjes die mekaar door en door kennen. Nathalie belooft dit keer zichzelf te zijn, en Natalia niet te imiteren. Maar vast staat wel dat de power ladies ook zelf zullen zingen.  En ondertussen  maken ze het publiek warm voor Laura Tesoro, Paul Michiels, Ian Thomas, Stan Van Samang, Laura Lynn, Christoff, Belle Perez en 2 Fabiola (o.v.).

En op 23 augustus zijn het niet 2, maar 3 Meisjes op het Strand, want dan maken Marthe, Hanne en Klaasje hun debuut als gastvrouw van een tv-show. Zij halen  in aflevering 3 veel mooi volk naar het strand zoals Milow, Slongs Dievanongs, Tourist LeMC, Dana Winner, KIA, Bart Peeters, Jan van The Voice, Pieter Embrechts & Isolde Lasoen en Willy Sommers (o.v.). En natuurlijk zingt K3 ook zelf.

De opname van 2 Meisjes op het Strand start telkens vanaf 20.30 uur op het Klein Strand. De uitzendingen volgen vanaf 19 augustus 2016, drie weken lang op vrijdagavond bij VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.