Dit is het pleeggezin in nieuwe Nickelodeon-serie “De Ludwigs”

©nickelodeon

NickelodeonDeLudwigsFamilieTooske en Bastiaan Ragas kruipen in de rol van Kate en Erik Ludwig, de ouders van de nieuwe Nickelodeon-serie De Ludwigs, een avontuurlijk comedy die zich afspeelt in Amsterdam. Het gezin De Ludwigs is geen standaard gezin, maar een bont gezelschap van vijf pleegkinderen die wonen in een imposant Amsterdams grachtenpand dat tevens dienst doet als museum. Als Erik en Kate plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld. De kinderen zijn niet alleen gefocust op het terugvinden van de ouders en het oplossen van het mysterie, maar zetten ondertussen alles op alles om het huishouden draaiende te houden en te voorkomen dat anderen ontdekken dat hun ouders zijn verdwenen. De Ludwigs is vanaf 9 mei dagelijks te zien op Nickelodeon, met nieuwe afleveringen van maandag tot en met donderdag.

De rollen van de vijf pleegkinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny),Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara) en Yassine El Ouardi (Daniel). Ook zijn er o.a. rollen weggelegd voor Cees Geelen Kees Hulst.

De Ludwigs is gericht op kinderen van 6 tot 12 jaar, maar brengt een spannend verhaal doorspekt met mysterie en humor voor het hele gezin en brengt filmkwaliteit naar televisie. Eerder maakte Nickelodeon al bekend dat De Ludwigs ook een Engelstalige versie krijgt die wereldwijd uitgezonden zal worden, waaronder in Amerika. The Ludwigs wordt ook in Amsterdam opgenomen, geproduceerd door hetzelfde team, met dezelfde scripts en gefilmd in dezelfde sets als de Nederlandstalige versie.

“De Ludwigs” is vanaf maandag 9 mei te zien bij Nickelodeon, dagelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.