Dit brengt ‘Familie’ – week 12 (2019)

Familie
©Medialaan

Rudi blijft overhoop liggen met Manuel en dat komt Lars goed uit – Niko ziet toekomst zijn plannen met het café nu Jan eruit wil stappen, Mieke is daar niet zo gelukkig mee – Cédric voelt zich op zijn hart getrapt – Benny blijft teveel geld uitgeven – Iris twijfelt – Ze schakelt nu ook Mieke en Véronique in om informatie te verkrijgen.

Maandag 18 maart 2019 – aflevering 6354
Mieke probeert haar vader op andere gedachten te brengen en ook Anna spelt hem de les. Niko is echter niet van plan om toe te geven. Cédric is overstuur door wat hij gezien heeft. Tussen Hanne en Manuel botst het opnieuw. Patrick schrikt van het bedrag dat Benny heeft uitgegeven aan het verjaardagsfeest van Stefanie.

Dinsdag 19 maart 2019 – aflevering 6355
Marie heeft een moeilijk gesprek met Cédric. Guido en Emma komen tot een compromis. Rudi spelt Manuel de les over Hanne, maar hij dient hem meteen van antwoord. Hanne heeft het alsmaar moeilijker met Manuels wispelturigheid. Benny laat zich gaan in de supermarkt, tot grote frustratie van Patrick.

Woensdag 20 maart 2019 – aflevering 6356
Rudi vertrouwt Manuel niet en krijgt argwaan. Véronique doet hem een voorstel. Peter schakelt Amélie in om een bezigheid voor Jelle te vinden. Stefanie spoort Benny aan om het huis van Agnes over te kopen, Freddy is van mening dat hij zijn geld moet beleggen.

Donderdag 21 maart 2019 – aflevering 6357
Véronique overweegt om de banden met Fashion definitief door te knippen. Rudi heeft het daar moeilijk mee. Mathias vreest dat Niko te veel energie steekt in het café en te weinig in de brouwerij. Iris wint meer informatie in via Mieke en Véronique.

Vrijdag 22 maart 2019 – aflevering 6358
Peter betrapt Jelle en confronteert Amélie. Jan doet tegen de Bomma en Albert zijn beklag over de nieuwe gang van zaken in de Jan & Alleman. Véronique wil verdere stappen ondernemen tegen Manuel. Benny vraagt Lars om raad. Iris spit de computer van Evy verder uit.

‘Familie’, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.