Disney’s Jonge Garde is back!

Goed nieuws voor de fans van Disney Channel’s Jonge Garde!  De populaire jeugdzender laat op 7 november de leukste kookbende van de Lage Landen opnieuw op ons los met een dagelijkse afspraak van maandag tot donderdag om 18.15 uur.  Het nieuwe seizoen neemt ons mee naar het tweede jaar van de exclusieve kook- en horecaopleiding die dit jaar in het teken staat van een exclusieve wedstrijd. De spanningen tussen de leerlingen lopen dan ook behoorlijk op en vriendschappen staan onder druk. Naast nieuwe episodes op TV, brengt Disney Channel ook 10 exclusieve kookvlogs met de hoofdrolspelers op Youtube wekelijks vanaf 24 oktober. Fans kunnen de 6 hoofdrolspelers Aram, Sophie, Caroline, Thomas, Levi en nieuwkomer Noa ook ontmoeten op 30 oktober en 1 november 2016 tijdens het jeugdevenement “Kattekwaad” in Bokrijk. De Jonge Garde serveert een overheerlijke workshop. Meer weten over Jonge Garde Seizoen 2?  Ga naar disneychannel.be/JongeGarde

Wat valt er dit seizoen allemaal in Jonge Garde te beleven?
Sophie, Thomas, Levi, Caroline en Aram beginnen vol goede moed aan het tweede jaar van deze exclusieve kook- en horecaopleiding. Maar naast koken is er veel meer te leren. De strijd barst los als de leerlingen horen dat dit jaar in het teken staat van een wedstrijd. De winnaar mag stage lopen in één van de allerbeste sterrenrestaurants in Europa! De spanningen lopen behoorlijk op en vriendschappen staan onder druk. En dan loopt er ook nog iemand anders rond op school: Noa.

De Jonge Garde is een serie boordevol fun, vriendschap en plezier. Het nieuwe superspannende seizoen is vanaf 7 november van maandag tot donderdag om 18.15 uur te zien zijn op Disney Channel.  Het verhaal speelt zich af in “De Kookschool”  waar leerlingen worden klaargestoomd voor een prestigieuze carrière in de horeca. Sophie, Thomas, Levi, Caroline en Aram beginnen vol goede moed aan het tweede jaar, maar naast het verbeteren van hun kookkunsten is er zo veel meer te leren en te beleven. Onder het toeziend oog van de strenge directrice en meer dan 100 nieuwe regels proberen ze die prestigieuze gouden trofee en de bijbehorende stage te bemachtigen. Ondanks dat de ambitieuze tieners dagelijks op elkaar zijn aangewezen botsen ze dit jaar op extra uitdagingen die hun vriendschap op de proef stellen.

Het recept van deze lokale Disney productie werd tijdens seizoen 1 gesmaakt met een gemiddeld marktaandeel dat boven het zendergemiddelde lag. De keuze voor een 2de seizoen werd dan ook snel gemaakt door de populaire jeugdzender. “Een van de belangrijkste strategieën van Disney Channel Benelux is het investeren in lokale content ter aanvulling van series en programma’s die in de Verenigde Staten en andere Europese landen geproduceerd worden. De serie verbindt zowel het Belgische als Nederlandse publiek met elkaar door middel van alle herkenbare, spannende en grappige verhalen binnen de Kookschool”, zegt Gustavo Branger, Vice President van Disney Channel Benelux. “We kijken er dan ook enorm naar uit om de avonturen van Jonge Garde  opnieuw op Disney Channel Vlaanderen/Wallonië te brengen.”

De Jonge Garde laat Kattekwaad overkoken
KATTEKWAAD in Bokrijk is een tweedaags evenement op 30 oktober en 1 november voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar waar thematische en authentieke beleving centraal staat: live-acts, doe-activiteiten en entertainment op kindermaat.. In het groene kader van het Openluchtmuseum Bokrijk in Genk kunnen fans kunnen de 6 hoofdrolspelers Aram, Sophie, Caroline, Thomas, Levi en nieuwkomer Noa ook ontmoeten. De Jonge Garde serveert ook nog een overheerlijke workshop waaraan je kan deelnemen.

Maak kennis met de Belgische acteurs Mathias T’Syen uit Lichtaart (Thomas), Hanneleen Claes uit Maasmechelen (Sophie) en Amélie Scheepers uit Houthalen (Caroline) samen met de Nederlandse acteurs Ridder van Kooten (Levi) en Rohan Sukjraj (Aram) en een nieuwe rol is er tenslotte voor de Nederlands Limburgse Manouk Pluis (Noa).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.