Home NIEUWS EVENTS Dimitri Vegas & Like Mike op Suikerrock 2019!

Dimitri Vegas & Like Mike op Suikerrock 2019!

©Suikerrock

De affiche van de Suikerrock mainstage is compleet, en u had nog een paar bommetjes te goed van ons, eentje zelfs van het nucleaire type. Wel…, recht uit ons ‘arsenaal’ (kuch) geplukt, hier zijn ze!:


Suikerrock
©Suikerrock

Op zaterdag komen Dimitri Vegas & Like Mike Suikerrock helemaal aan flarden knallen! De twee broers Dimitri & Michael Thivaios, geboren in Griekenland maar opgegroeid in België, zijn sinds hun debuut veertien!! jaar geleden immers niet gewoon groot, ze zijn uitgegroeid tot de grootste vorm van groot. Het kruim van de dj-wereld. Dimitri Vegas & Like Mike zijn een heus merk geworden, een household name. Ze schreven de grote Tomorrowland hymnes en ze spelen er nu al voor de tiende keer als de keizers van de mainstage. En niet alleen in Boom worden ze verafgood, maar ook op de grootste festivals ter wereld, om nog maar te zwijgen van hun concepten ‘Bringing The Madness’ en ‘Garden of Madness’ die ze jaarlijks van Ibiza naar het Antwerpse Sportpaleis brengen en het daarmee een slordige vier keer vullen. De voorbije jaren telkens op nr.1 of 2 in de DJ Mag 100, makers van ontelbare hits, van soundtracks van films en videogames en ook residents in de grootste clubs ter wereld. Het staat dus als een paal boven water: U krijgt op zaterdag 27 juli een ‘atoombom’ van een party met Dimitri Vegas & Like Mike op Suikerrock 2019. De capaciteit is beperkt, dus snel naar de ticketshop! Feel the vibe, taste the sweetness, bring the madness!


Arsenal

©suikerrock

Die spieren van u zullen nood hebben aan een flinke portie tlc de dag na Suikerrock. Zeker als je weet dat we op vrijdag er nog een naam bijzetten om ‘U’ tegen te zeggen. Belgen met een huuuuizenhoge live reputatie, altijd -maar dan ook echt altijd- gigantisch grootsArsenal spelen vrijdag immers nog na Bazart! (ademt u nog ?)
Arsenal, met wat ze altijd doen, en meer, want de Afrikaanse productie van hun laatste album ‘In the Rush of Shaking Shoulders’  sluipt gegarandeerd door in hun set. Het kan dus blijkbaar nog beter! Hun unieke mix van wereldmuziek, elektronica en pop zorgt ervoor dat Arsenal al jaren aan de top van de Belgische muziekscene staat. De lijst met hits en klassiekers lijkt oneindig: ‘Mr. Doorman’, ‘Lotuk’, ‘Estupendo’, ‘Saudade Pt.2’ of recenter werk zoals ‘Melvin’, ‘Black Mountain (Beautiful Love)’ en ‘Amplify’. De Ancienne Belgique en de Lotto Arena mogen ze inmiddels ‘thuis’ noemen en ook van de heilige wei van Werchter kennen ze ondertussen elk sprietje gras. Vrijdag 26 juli op onze mainstage, na Bazart, een zwoele afterparty!


Emma Bale

©Suikerrock

Emma Bale, inmiddels een kleine reuzin, wordt ook nog aan de line-up van vrijdag 26 juli toegevoegd. Dit jaar wordt ze 20 maar reeds vijf jaar geleden scoorde ze haar eerste hit met de Kodaline cover ‘All I Want’. Met Milow had ze ook al een eerste nummer één hit ‘Fortune cookie’. Tegenwoordig heeft Emma Bale echter haar schattige gitaarnummers achterwege gelaten en brengt nu de betere tropicalpop zoals ‘Curaçao’ en ‘Cut Loose’.  The Slope, het kleinste podium op Rock Werchter bleek vorig jaar een maatje te klein voor deze popprinses. Gelukkig beschikt Suikerrock over een ‘Grote’ Markt!


En als dat nog niet genoeg is…

Verder wordt er nog Tiens r&b/soul talent met (inter)nationale allures aan zaterdag toegevoegd: MEDS opent het festival op zaterdag 27 juli!

Ook op zondag wordt de line-up nog met twee namen versterkt: Metejoor die reeds voor Niels Destadsbader opende in het Sportpaleis, en Slongs die het ‘Dievanongs’ typetje vaarwel heeft gezegd en net een nieuw album uit heeft: ’#GOEGAAN’

Zes toevoegingen aan de line-up van de Suikerrock mainstage, waarmee die nu compleet is. Het is nu het moment om die tickets te scoren, uw printer aan te vuren om ze snel te printen, ze op uw ‘frigo’ te hangen en u dan van 26 t/m 28 juli helemaal te laten gaan tijdens de komende editie van Suikerrock! Tienen is er helemaal klaar voor, nu u nog!

©Suikerrock

©Suikerrock

Suikerrock 2019 vindt plaats van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli in het centrum van TienenTopacts op de Grote Markt. Party op de Veemarkt (DJ-stage), chill-out aan het Acoustic Stage, foodies heaven in onze Foodtruck Corner en algehele gezelligheid op de Festival Market.

Bevestigd voor het hoofdpodium op de Grote Markt:

Vrijdag 26 juli

 • Arsenal
 • Bazart
 • Tourist LeMC
 • Tom Odell
 • Emma Bale
 • Yves Paquet

Zaterdag 27 juli

 • Dimitri Vegas & Like Mike
 • GOOSE NONSTOP
 • Zwangere Guy
 • SONS
 • Black Leather Jacket
 • MEDS

Zondag 28 juli

 • Marco Borsato
 • Niels Destadsbader
 • Nielson
 • Slongs
 • Rob De Nijs
 • Metejoor

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten