Dimitri Vegas & Like Mike op één na beste dj’s ter wereld

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

Tientallen internationale topdj’s verzamelden dit weekend in Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event. Het is daar dat jaarlijks de DJ Mag Top 100 bekend gemaakt wordt. Vandaag, zaterdag 20 oktober, werd tijdens het Amsterdam Music Festival (AMF) duidelijk welke artiesten bovenaan de lijst met ’s werelds beste dj’s prijken. Miljoenen fans wereldwijd stemden massaal voor hun favoriete artiesten en wat blijkt: de Belgische topdj’s Dimitri Vegas & Like Mike staan voor de derde keer op rij op nummer twee. De broers uit Willebroek laten zo wereldsterren als Hardwell, Armin Van Buuren en David Guetta achter zich. De Nederlandse dj Martin Garrix staat net als vorig jaar bovenaan de lijst.

De prestigieuze lijst ‘DJ Mag Top 100’ wordt elk jaar samengesteld door het Britse magazine DJ Mag. Duizenden fans uit binnen -en buitenland brachten online hun stem uit, wat ervoor zorgde dat onze nationale dj-trots de tweede plaats in de lijst kunnen behouden.

Dimitri Vegas: Het is intussen de derde keer dat we op de tweede plek in de lijst staan en toch went het niet. Het blijft een hele eer om de award in ontvangst te nemen. Want eigenlijk is het dankzij onze fans dat we zo hoog scoren.”

Dimitri Vegas & Like Mike zijn trouwens niet de enige Belgen in de DJ Mag Top 100. Lost Frequencies veroverde vorig jaar als hoogste nieuwkomer de 26ste plek en stijgt dit jaar naar nummer zeventien.

Garden Of Madness in het Sportpaleis

Wie de (op één na) beste dj’s ter wereld aan het werk wil zien in eigen land, stipt best 14, 15, 21 en 22 december aan in de agenda. Naar jaarlijkse gewoonte staan Dimitri Vegas & Like Mike dan achter de dj-booth in het Sportpaleis. Deze keer brengen Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike het succesvolle concept ‘Garden Of Madness’ van Ibiza naar het Sportpaleis voor twee weekends. Een gigantische eerste indooreditie, waarbij het podium, de decoratie, de show en alle special effects in handen zijn van het Tomorrowland-team. Deze keer brengen ze ook heel wat van hun vrienden mee: onder andere Armin van Buuren, Netsky, Lil Kleine en Nicky Romero sieren de affiche.

Tickets zijn te koop via https://www.gardenofmadness.com/  Fans kunnen zich verwachten aan een waanzinnige avond met nationale en internationale topnamen aan hun zijde!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.