Dimitri Vegas & Like Mike naar Exit Festival 2019

Dimitri Vegas & Like Mike

De Main Stage van het EXIT Festival wordt op zondag 7 juli afgesloten met een eindshow van het beste DJ duo van het moment: Dimitri Vegas & Like Mike. Het Belgische duo keert na drie jaar terug naar het Petrovaradin Fort, waar ze eerder een volledig gevulde Dance Arena van een schitterende show voorzagen. Ook is de opkomende band Sofi Tukker aan het programma toegevoegd.

De broers Dimitri en Michael hebben ‘s wereld grootste festivalshows in hun repertoire staan. In het thuisland wordt de naam hooggehouden, waar de mannen met hun shows meer bezoekers trokken dan bijvoorbeeld Madonna en U2. Door de jaren hebben Dimitri Vegas & Like Mike samengewerkt met o.a. Martin Garrix, David Guetta, Diplo en Hans Zimmer. Met de diverse house en talloze hits belooft het een spectaculaire eindshow te worden.

Line-up tot nu toe & tickets
Eerder werd de tijdloze rockband The Cure al aangekondigd als eerste headliner voor EXIT Festival. Ook de snel groeiende muziekgroep Sofi Tukker is in de zomer van 2019 op het festival te zien. De moderne sound van het nummer ‘Best Friend’ zette de band in no-time op de kaart.

De ticketverkoop voor de 2019-editie is reeds gestart via exitfest.org, met een Early Bird actie waarbij een vierdaagse ticket €110 kost. Voor een campingticket betaalt men €33. Daarnaast zijn er ook dagtickets, fan pit tickets en GOLD VIP tickets beschikbaar voor de dag waarop The Cure speelt. Verdere info is te vinden op de website.

©EXIT Festival

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.