Dimitri Vegas & Like Mike ft. De Rode Duivels Scoren met ‘Melody’

In oktober verzekerden de Rode Duivels zich van een plek op het EK voetbal in Frankrijk. De beste dj’s ter wereld, Dimitri Vegas & Like Mike, zetten toen na de match het Koning Boudewijnstadion in vuur en vlam met een dj-set.

Een voorproefje, zo blijkt nu. Want ook het officiële Belgische EK-lied ‘Melody’ komt van de hand van het Belgische dj-duo.  Dimitri Vegas & Like Mike doken op vraag van de Rode Duivels en de KBVB de studio in om het Belgische EK-lied te maken. En dat deden ze niet alleen. Ook de internationale top DJs Steve Aoki en Ummet Ozcan doen mee. Het resultaat is ‘Melody’. Een stevig nummer dat onze Rode Duivels naar topprestaties zal stuwen in Frankrijk.

De videoclip is in handen van regisseur Adil El Arbi. Hem kon je de afgelopen tijd terugvinden in Antwerpen, waar hij een deel van de clip opnam. Het belooft een filmpje te worden met een stedelijke, urban look en feel.  En broodnodig positivisme voor ons Belgen.

Dimitri Vegas:  “Ongeacht we weinig in het land zijn, blijven we wel de grootste Rode Duivel supporters en met deze song zorgen we voor vuurwerk in de tribune en op het veld.”

Like Mike: “ook perfect nummer om op te trainen trouwens!”

Nicolas Lombaerts: “Dimitri Vegas & Like Mike zijn het perfecte uithangbord voor ons land, zoals wij dat ook proberen te zijn. Een betere keuze dan hen voor ons EK-lied kon er dan ook niet gemaakt worden. Het lied is ideaal om ons op te laden voor een wedstrijd en ons een extra duwtje in de rug te geven tijdens het EK”.

Filip Van Doorslaer (Marketing & Events director): “het is een logisch vervolg op onze samenwerking van oktober jongstleden rond de kwalificatie voor Euro 2016. Zowel de Rode Duivels als DV & LM stonden wereldwijd op nummer 1. Dit kon niet anders dan tot een succesvolle Belgian Red Devils EK-song leiden.”

Vanaf maandag 18 april is Melody wereldwijd een week lang exclusief op Apple Music te beluisteren en daarna op alle streaming platformen. De video première is voor begin mei.

Met het lied van Dimitri Vegas & Like Mike wordt het Europees Kampioenschap sowieso een feestje, nu nog hopen dat de Rode Duivels winnen. Aftellen tot juni!

Dimitri Vegas & Like Mike:

Facebook: http://www.facebook.com/dimitrivegasaandlikemike
Twitter:
http://www.twitter.com/dimitrivegas I http://www.twitter.com/likemike
Instagram:
https://www.instagram.com/dimitrivegasandlikemike/

YouTube: https://www.youtube.com/user/dimitrivegasonline

Belgian Red Devils:

Facebook: https://www.facebook.com/belgianreddevils

Twitter: https://www.twitter.com/belreddevils

Instagram: https://www.instagram.com/belgianreddevils

YouTube: https://www.youtube.com/belgianreddevils

Smash The House:

Facebook: https://www.facebook.com/smashthehouse

Twitter: https://www.twitter.com/smashthehouse

Instagram: https://www.instagram.com/smashthehouse/

YouTube: https://www.youtube.com/SmashTheHouse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.