Deze BV houdt van komkommers en het nieuwe SELF-gezichtsmasker

SELF
©The Fresh Light
Welke bekende Vlaming zit er achter het nieuwe gezichtsmasker van SELF? Het was een vraag die de voorbije week heel wat mensen triggerde. “We hebben heel veel aandacht gekregen en ook heel wat mensen dachten te weten wie de vrouw was die met twee groene komkommerschijfjes op haar ogen poseerde op onze affiche. Het juiste antwoord is Ann Van Elsen, met haar hebben we deze leuke fotoshoot gedaan om ons nieuwe gezichtsmasker te lanceren”, zegt Skincare Product Developer en ‘Beloftevolle onderneemster van het jaar’ Isabelle Ulenaers.

Het nieuwe, zachte, voedende gezichtsmasker dat SELF vandaag lanceert is gemaakt van 100% natuurlijke en vegan ingrediënten, zoals tomatenextract, agave van de tequila plant, hydraterende Betaine, zachte Shea Butter, Argan- en kokosnootolie en Macadamia en Sea Oil. Het masker geeft de huid een intense voeding, het is ongelofelijk hydraterend en vecht tegen rimpelvorming. “Wanneer je gelaat extra voeding nodig heeft, wanneer ze droog aanvoelt of een doffe uitstraling heeft, breng je het masker aan op een zuiver gelaat. Laat het 15 minuten inwerken en geniet ondertussen van heerlijke me-time. Daarna spoel je de huid met warm water, dep je ze zachtjes droog en voel je onmiddellijk het revitaliserende effect. Je straalt meteen een sterke, natuurlijke glow uit! Ons gezichtsmasker is geschikt voor alle huidtypes en dagelijks gebruik. Je kan het perfect gebruiken tijdens een zwangerschap of algemeen voor mensen die af te rekenen hebben met huidproblemen. Het is zero nasties, 100 % vegan en speciaal ontwikkeld voor een normale en droge huid. Je kan eventueel nog onze All Night Starlight aanbrengen voor het ultieme effect”, zegt Isabelle enthousiast.

Ann Van Elsen

Ann Van Elsen
©The Fresh Light

Isabelle, de oprichtster van het merk, werkt enkel en alleen met 100% natuurlijke ingrediënten én ze komt ook uit de Kempen. Daarom alleen was ik dus al fan van haar en haar product. (lachje) Haar visie is dat hoe druk het leven ook is, je toch dagelijks 10 of 20 minuten tijd moet vrijmaken om jezelf te verzorgen. Voor je uiterlijk, maar zeker ook voor je innerlijk en dat vind ik top. Ik probeer dat nu ook effectief toe te passen. Ik vond het bijzonder dat ik als eerste kennis mocht maken met het gezichtsmasker. Makkelijk om te gebruiken en het voelt geweldig aan, met of zonder komkommers op je ogen”, zegt Ann Van Elsen lachend.

Het nieuwe SELF-gezichtsmasker kost 48,5 euro en is vanaf nu beschikbaar, via www.naturalself.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.