Deze 80-jarigen beleven samen met Sieg en Olga de reis van hun leven

vtm
©Medialaan

Twee jonge twintigers trekken vanaf donderdag 31 januari 2019 de wereld rond met een groep nét iets minder jonge 80-jarigen, die in hun leven niet of nauwelijks hebben gereisd. Met Sieg De Doncker en Olga Leyers als compagnons de route laten de nieuwbakken wereldreizigers zich meevoeren naar een paar droombestemmingen. Een onvergetelijke roadtrip met het levensverhaal van de senioren als rode draad.

Acht 80-jarigen, stuk voor stuk nog jong van geest en benen, maken zich klaar voor de reis van hun leven. Deze olijke bende trekt de komende weken van de ene adembenemende bestemming naar de andere. Zo vliegen ze van Dallas over Mexico naar IJsland en reizen ze verder naar Dubai, Zuid-Afrika, Bangkok, Mongolië en Japan. Dat alles voor een avontuur van 36 dagen, in 8 verschillende landen, verspreid over 4 continenten, goed voor ontelbare herinneringen.

AFLEVERING 1
OP DONDERDAG 31 JANUARI 2019 OM 20.35

De 8 80-jarigen, die nog niets van de wereld hebben gezien, pakken hun koffers voor een reis rond de wereld. Maar je koffers maken voor een trip van 36 dagen, doorheen 4 continenten, hoe begin je daaraan? Er worden to do-lijstjes gemaakt, er wordt rantsoen ingeslagen voor de thuisblijvers en er wordt afscheid genomen van familie en vrienden. De 80-jarigen hebben geen idee waar hun eerste vliegtuigreis hen zal brengen. De verrassing is dan ook groot wanneer ze voet aan grond zetten in Dallas, Texas. Voor velen een herinnering aan de legendarische tv-reeks uit hun tijd. In Dallas kan de ontdekkingstocht beginnen, zowel van het luxehotel waarin de 80-jarigen verblijven als van de grote stad en de cultuur. Bovendien staat er elke deelnemer in elk land nog een individuele verrassing te wachten …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.