De Warande positioneert zich als eerste regionaal cultuurhuis van Vlaanderen

Provinciaal cultuurhuis de Warande neemt volgend seizoen resoluut verdere stappen als regionaal cultuurhuis, met centrumstad Turnhout als uitvalsbasis. Je vindt ons dan op maar liefst 25 verschillende locaties in de Kempen en ver daarbuiten!

Zoals je wellicht al gehoord of gelezen hebt, sluit de Schouwburg van de Warande de volgende twee jaar haar deuren voor verbouwingen. Maar niet getreurd. De Warandeploeg bokste een fascinerend en spannend programma in mekaar. Naast voorstellingen in Kuub en tentoonstellingen in Expozaal organiseren we festivals en voorstellingen op verschillende locaties.

In januari en februari presenteren we WinterWarm, een festival in de Hoge Rielen in Kasterlee. Vanaf april hebben we een reeks voorstellingen in verschillende kerken in en om Turnhout: ‘In Sacred Places’. Op het einde van het seizoen bieden we een mooi programma aan in de Kolonies van Merksplas en Wortel. Daarnaast verkopen we tickets voor voorstellingen van collega cultuurhuizen. Liggen de huizen verder weg, dan kan je tezamen met andere bezoekers meerijden met de Warandebus.

Het programma voor seizoen 2016-2017 vind je op www.warande.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here